Widok

przychodnia na Derdowskiego RUMIA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam!
ostatnio sie przeprowadziłam do Rumi i chcialabym zapisac dzieci do przychodni na Derdowskiego w Rumi Centrum tylko nie wiem jaka lekarka jest fajna?Do jakich wasze dzieci chodza?jaka polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do lek. Lemka. Czy jest dobry to się okaże jak coś będzie się działo z Ola. Na szczęście póki co chodzimy tylko na szczepienia wiec jest OK. Słyszałam o tym panu dużo pozytywnych opinii dlatego się zdecydowałam.
My należymy do dr Lemki, jest on również pulmonologiem dziecięcym. Niektórym może nie odpowiadać bo jest dość małomówny (jak wszystko jest ok tonic nie mówi :) ) i trzeba mu zadawać pytania.
Zdarzyło mi się też trafić do dr. Lipskiego i w kontaktach międzyludzkich chyba mi bardziej odpowiada :) Nie wiem, który jest lepszy, ale Lemce zdarzyło się raz nie trafić u nas z leczeniem, ale każdemy może się zdarzyć.

Są jeszcze dwie Panie, ale ich ie znam. Słyszałam za to, że jedna z nich bardzo lubu antybiotyki dawać.
image
image
my chodzimy do dr Perłowskiej. Mała była 2 razy przeziębiona i obyło się bez antybiotyków. raz byłam też u dr Budzińskiej- też uważam, że w porządku. w mojej opinii właśnie robią tak, żeby nie dać antybiotyków. za to do doktora Lemke nie pójdę, ja akurat słyszałam same złe opinie, ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii.
Witam
Na temat dr.Lemka tez slyszalam zly opinie, zas z czystym sumieniem dr.Budzinska moge polecic

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

do góry