Widok
My należymy do dr Lemki, jest on również pulmonologiem dziecięcym. Niektórym może nie odpowiadać bo jest dość małomówny (jak wszystko jest ok tonic nie mówi :) ) i trzeba mu zadawać pytania.
Zdarzyło mi się też trafić do dr. Lipskiego i w kontaktach międzyludzkich chyba mi bardziej odpowiada :) Nie wiem, który jest lepszy, ale Lemce zdarzyło się raz nie trafić u nas z leczeniem, ale każdemy może się zdarzyć.
Są jeszcze dwie Panie, ale ich ie znam. Słyszałam za to, że jedna z nich bardzo lubu antybiotyki dawać.
Zdarzyło mi się też trafić do dr. Lipskiego i w kontaktach międzyludzkich chyba mi bardziej odpowiada :) Nie wiem, który jest lepszy, ale Lemce zdarzyło się raz nie trafić u nas z leczeniem, ale każdemy może się zdarzyć.
Są jeszcze dwie Panie, ale ich ie znam. Słyszałam za to, że jedna z nich bardzo lubu antybiotyki dawać.
my chodzimy do dr Perłowskiej. Mała była 2 razy przeziębiona i obyło się bez antybiotyków. raz byłam też u dr Budzińskiej- też uważam, że w porządku. w mojej opinii właśnie robią tak, żeby nie dać antybiotyków. za to do doktora Lemke nie pójdę, ja akurat słyszałam same złe opinie, ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii.