Widok

przychodnia na abrahama w gdyni - ktory pediatra ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Prosze o pomoc w wyborze pediatry z przychodni na abrahama w gdyni. Mam do wyboru Grzebinska, Borzycka i Sobiak. Macie z nimi jakies doswiadczenia? Moze pomoc przy wyborze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Borzycka. Generalnie kazda z nich jest fajna. Grzebińska ma bardzo duzo dzieci i nie zawsze potrafi sie skupic na danym przypadku :)
wielkie dzieki za szybka reakcje i czekam na wiecej Waszych opinii
ja chodze do dr Sobiak, uważam że to dobry lekarz :) byłam też raz u Borzyckiej sympatyczna bardzo :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a my chodzimy do dr Borzyckiej, wg mnie najlepsza, jakoś nie mam zaufania do całej reszty i nie przypadły mi do gustu
jesteśmy bardzo zadowoleni
my chodzimy do dr Sobiak i nie narzekam :) raz byliśmy u dr Borzyckiej i też było ok
My jestesmy zapisani do dr Grzebinskiej. Do przychodni chodzimy na bilanse i szczepienia, pozostale wizyty prywatne (tez dr Grzebinska oczywiscie). Bardzo polecam.
Syn od urodzenia chodzi do dr. Sobiak (dziś ma lat 15, więc już długo to nie potrwa). To najlepszy lekarz jakiego znam i pomimo wyprowadzki dość daleko pediatry nie zmieniłam.

A mieliśmy kilka sytuacji naprawdę problemowych, pani Dr sprawdziła się rewelacyjnie za co jestem jej wdzięczna.
A ktos wieczy ona naciska na szczepienia dzieci?
A ta Borzycka lub inna to naciskaja na szczepienia dzieci (teraz doroslych)??? Bo akurst noje dzieci wychowuje bez szczepien, i na razie dzieki Bogu nie choeuja, ale czasem potrzebuje skierowanie np na plukanie uszu. I chce sie zapytac czy scigaja aby na dile zaszczepic dziecko.? Wy chyba wszystkie szczepicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ktora nie donosi dalej gdy dziecko jest nieszczepione? Akurat nam do szczescia nie sa potrzebne zadne szczepienia.
Przez większość dzieciństwa leczyłam się u dr Sobiak, dobrze wspominam. Teraz jestem u Borzyckiej, badzo miła pani doktor polecam.
Obie córki zapisane są do dr Sobiak. Jestem bardzo zadowolona. Nie oszczędza na skierowaniach do specjalistów czy badaniach diagnostycznych a mam wcześniaka więc wiem co mówię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Borzycka.Oddana ,bez olewki,konkretna,nie bagatelizuje.Z dwójką dzieci tylko do niej,polecam.

Pani Borzycka odmawia wystawienia skierowań na badanie krwi oraz do lekarzów specjalistów. Dodatkowo jest niedoinformowana i nawet nie zna obowiązujących ją przepisów. BARDZO nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To ciekawe bo mojej corce skierowania dawala np na badania krwi i moczu bo nisko na siatce centylowej,gdy miala zaparcia dostalysmy skierowanie do gastrologa okulisty gdy nie byla pewna co do wzroku mojej corki.Od 3 lat chodzimy ,nie mam zastrzezen

Również nie polecam.
Sama sobie zaprzecza. Stawia diagnozę po czym na kolejnej wizycie oświadcza, że nic takiego nie powiedziała.
Skierowania dostałam, kilka razy sama zasugerowała. Do specjalistow zawsze sama o to prosilam

Moje dzieci od ręki dostaje jak poproszę skierowania do innych lekarzy . Albo sama daje na zaś np do chirurga dla syna, usg itp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...

do góry