Widok

przyjaciolka poszukiwana

Witam wszystkich jestem 30 letnia dziewczyna mam meza ale niemam dzieci maz duzo pracuje i niemam z kim pogadac szukam przyjaciolki z ktora bede mogla pogadac pujsc na piwo zaufac i ktora mi bedzie ufac niechce znajomosci z falszywymi osobami za duzo mnie ich otacza na codzien temu pisze tutaj jesli czujesz sie samotna niemasz z kim pogadac i wyzalic sie ze swoich problemow to odezwij sie moze razem ponazekamy a potem poszukamy wyjscia z sytuacji. Jestem z Rumi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Mam 26 lat i chętnie bym Cię poznała. Mieszkam w Gdańsku. Jeżeli masz ochotę napisz: arleeeet@wp.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wkońcu ktoś z Rumi :) hej Tu Kasia mężatka, również bezdzietna i z Rumi:) 29lat, nawet niewiesz jak sie ciesze że ktoś z Rumi sie pojawił, bardzo miło będzie mi Cie poznać, moj mail kasiulkaa1809@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do "Patrycja"

Witaj,

Bardzo chętnie nawiązałabym z Tobą kontakt ponieważ tak jak Ty na co dzień jestem otoczona osobami nie do końca ze szczerymi intencjami ponadto bardzo chętnie nawiązałabym korespondencję ponieważ nie mam z kim szczerze porozmawiać na różnego rodzaju tematy a wiadomo,że nie o wszystkim można rozmawiać ze swoją drugą połową.

Kobieta kobietę prędzej zrozumie,doradzi,podpowie itd.

Jestem z Gdańska - podaję kontakt do siebie : lady_in_white@tlen.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, nie sądzę, żeby było to takie proste (żeby spotkać kogoś szczerego i nie fałszywego). Wychodzi na to, że nie tylko ja spotykam ludzi dwulicowych (niestety za późno dowiaduję się, że takowymi są). Prawdę mówiąc straciłam już nadzieję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe...
dołączam się dziewczyny do Waszego grona. Również jestem spragniona czegoś ponad przelotne, powierzchowne znajomości
Mieszkam w Gdańsku, mam 30 lat, jestem bez dzieci.

Możemy spotkać się w naszym gronie poszukiwaczy i zobaczyć, co z tego wyjdzie, hm?

patus.osiemtrzy@gmail.com
witajcie dziewczyny wszystko mozna zorganizowac tylko kiedy i gdzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez z chęcią dołączę
Czesc patrycja:)
Ja jestem z Redy , jeszcze przed 30-tka ale juz niedlugo...
Rowniez chenie poznam kolezanke do pogaduch ploteki wygadania sie. Krotko tu mieszkam i nie znam za wiele osob z okolic..
Wątek ucichl. Naprawdę nie ma chętnych do spotkania?
pod kazdym postem tego typu to samo, wszystkie chetne a co do czego jakies niesmiale :/
.. nieśmiałe lub nie czytające maili...
Nie kazdy maila podaje:)
witaj z checia bym sie spotkala na pogaduchy napisz na prywatnego meila to pogadamy patipomorze@onet.eu
witaj staram sie na kazdego mejla odpisac
Pati wyslalm Ci maila;)
kika odpisalam
Ja też pisałabym się na spotkanie w nowym, damskim gronie :)
To napisz cos o sobie:) kilka slow skad jestes ile masz lat itp;)
Rocznik 84, mężatka, dzieci brak, pracująca. Mieszkam poza Trójmiastem, aczkolwiek jeśli pojawiłby się jakiś termin spotkania w któryś weekend to z chęcią dojadę :) Posiadam zarówno przyjaciółkę, jak i koleżanki, ale od pewnego czasu czuję "potrzebę" poznania nowych znajomych, koleżanek :)

Inne tematy z forum Kobieta

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry