Widok

przyjaźń między kobieta a mężczyzną...

Witam... Ciekawa jestem czy uważacie że może istnieć przyjaźń między kobietą a mężczyzną? Przyjaźń nie prowadząca do łóżka...??? Ciekawa jestem opinii innych, bo ja uważam że coś takiego jest możliwe, ale czy na pewno??...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest mozliwa o ile te dwie osoby ze tak powiem...nie podobaja sie sobie...
ja mam takiego kolege od dobrych kilku lat...bedzie z 9 lat...ani ja sie jemu nie podobam ani on mi...wiec mozliwe....ale gdyby byl to facet ktory by mi sie podobal to mysle, ze nie...
j.w. ;)
potwierdzam ;)
image
Zdazaja sie takie przyjaznie...ale z gejem,powaznie...Nawet jezeli jest przyjazn miedzy mezczyzna,a kobieta to zazwyczaj konczy sie na lozku-chocby z ciekawosci.Znam wiele mesko-damskich przyjazni,wszystkie skonczyly sie tak samo,a dzis po przyjazni nie ma sladu...Ale ja za to wierze w przyjazn miedzy wiekszym gronem,gdzie sa zarowno i kobiety i meszczyzni---uff,ale sie rozpisalam,spac nie moge-dzidzus mi nie daje,za 10 dni juz przychodzi na swiat..

z opowiadań wiem, że takie przyjaźnie są, ale gdybym miała mówic o sobie to bym napisała, że nie jest możliwa przyjaźń między kobietą, a mężczyzną
[url=http://slub-wesele.pl/]image

[url=http://www.suwaczki.com/]image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest możliwa jesli oboje nie czują do siebie pociągu - czyli nie możliwe ze strony mężczyzny - prześpi się z kazdą atrakcyjną kobietą :) możliwe ze strony kobiety - prześpi się tylko z tym jedynym :)

Możliwa

Taka przyjaźń jest możliwa i co ważne, bardzo bardzo cenna. Ja jestem tego przykładem. Mam męża, dzieci i przyjaciela faceta. Poznaliśmy się kilkanaście lat temu. Byliśmy najpierw znajomymi z pracy, potem kolegami a później już przyjaciółmi. Teraz to jest już przyjaciel rodziny, bo i męża, a dla dzieci to wujek, a dla jednego dzieciaczka chrzestny.
To taka prawdziwa przyjaźń, na którą można liczyć o każdej porze dnia i nocy (wiem co piszę, sama się przekonałam).
Wielkie dzięki za cenne informacje :)
Bardzo zazdroszcze poprzedniczce prawdziwego przyjaciela. Niestety moje wlasne doswiadczenia w tym temacie niestety nie pozwalaja mi wierzyc w przyjaźń między kobieta a mężczyzną. Za kazdym razem sie na niej przejechalam... Zawsze byl jakis "podtekst"...
Natomiast teraz moim najlepszym przyjacielem jest moj maz... Polecam!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Też miałam przyjaciela... Teraz jest moim mężem i przyjacielem :)
ja mam przyjaciela-męża -lepszego nie ma ;)
A w przyjaźń - wierzę, choć mi się nie udało - miałam kiedyś fantastycznego przyjaciela i się zakochałam... Niestety przez to jego przyjaźń straciłam.
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
To ja jestem ta szczęściara, która ma przyjaciela.
Moim największym, najlepszym, "najpierwszym" przyjacielem tez jest mąż. Ale drugim przyjacielem jest właśnie facet. Znamy się kilkanaście lat, nigdy się nie zawiodłam i wiem, że zawsze mogę na niego liczyć. Parą nigdy nie bylismy ani nie będziemy. To jest prawdziwa przyjaźń. Z żadną kobietą nie stworzyłam takiej przyjaźni, chociaż mam bliską koleżankę a nawet dwie.
Niestety, ale ja nie wierzę w taką przyjaźń, ale szczęściarzami są Ci, którzy ją mają;)
imageimage
Czasami jest tak, że z czasem zaczyna się podobać. I wtedy może być problem ;) Jest to możliwe, ale zawsze to balansowanie po cienkim lodzie.
mój mąż miał przyjaciółkę. Niestety zakochał się w niej
A ja uważam że jednak może dojść do przyjaźni między kobietą i mężczyzną bez łóżka .....
Mąż ma kilka znajomych , moich zresztą też z którymi nie trafił do łóżka choćby z ciekawości .
Uważam ze wszystko zależy od dwojga ludzi .
Czasami seks niweczy dalszą znajomość , bo po tym jest już inaczej .
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/
kiedyś myślałam, że jest to możliwe.....obecnie mam inne zdanie na ten temat....
NO fajnie, my faceci jesteśmy temu winni bo o nic innego nam nie chodzi tylko o łóżko przez duże Ł ....
image
image
nie zawsze facetom. czasem kobietom zależy na łóżku.
A dlaczego tak bardzo Wam drogie kobitki zależy na łóżku ?
Co w nim jest tak ważne by dążyć ku niemu ?
image
image

Inne tematy z forum Kobieta

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (75 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

Kreatywne zajęcie dzieciom czasu (4 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym mieć dla siebie godzinę dziennie. Dzieciaki nie dają mi jednak takiego...

do góry