Widok

przyjmę kod na fotokubek z rossmana

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może ktoś kupił dużą paczkę pieluszek Babydream i nie potrzebuje takich pierdół jak fotokubek? ;-) Chętnie przyjmę kod:-)

A swoją drogą, koszmarne te pieluszki. Kiedyś je miałam i były "normalne". Teraz jak kupiłam to dziecko zawsze jest umazane takimi żelowymi kulkami wytrącającymi się z pieluchy- okropieństwo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też to zauważylam......te kulki są okropne.Trzeba częściej zmieniać pieluszkę,co jest nieopłacalne,bo za tą cenę można dostać pampersy w promocji.
image
image
up up ;-)
ja zakupilam, uwazam, ze pieluszki sa bardzo dobre, nie zauwazylam zadnych kulek... kody zrealizowalam ale jakosc tych zdjec jest koszmarna...
ja oddałam pieluszki babydream do sklepu :p
co do pieluszek to nie sa takie złe,kuleczki sa reczywiscie ale tylko czasami jak jest mocno przesiusiana np.po nocy

Ja też kupuję te pieluszki(w czerwonym opakowaniu) i wg mnie są ok
nie zauważyłam żadnych kulek nigdy
tez kupuje te pieluszki w czerwonym opakowaniu, nigdy nie widziałam żadnych kulek , wytrzymują spokojnie cała noc, a dodam że moja niunia pije dwie butle w ciągu nocy herbatki czasami, wg mnie są rewelacyjne
a jeśli chodzi o kod to one z tego co wiem były do zrealizowania do 31 stycznia :)))
image
tak, pytalam o kod 12 stycznia ;-)
Po co się prosić? Fotokubek + koszulka za 16 zł na zakupach grupowych ;-)
http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,52384,16-zl-zamiast-8198-zl-wybrana-fotokoszulka-i-fotokubek-panoramiczny-z-twoim-zdjeciem.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry