Widok

psa trzymamy na smyczy

Bardzo proszę o to.psy często puszczane są luzem.to jest zagrożone wysoką karą,a w przypadku zagrożenia można a wręcz trzeba ostro reagowac,nawet siłowo.tak będę robił.dziś znów psy laty wolno wzdłuż pszennej.będę reagował zdecydowanie.narazie wysyłam zdjęcia policji,a właściciela odwiedzam i ostro reaguje
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

A może coś bliżej języka polskiego?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jest.slusznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję by pani mająca 3 psy mieszkająca na Narcyzowej, też trzymała je na smyczy, a nie że chodzą po posesjach mieszkańców i obsikuja trawniki. Następnym razem mogę być mniej wyrozumiały.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Otóż to.uczymy choć to trudne,trudnych.w obronie własnej,przy najmniejszym zagrożeniu -w USA-można psa potraktować ostro.i jak co,na koszt właściciela.u nas tych brzydsli przypada po 1 na tzw.rodzinę.fuj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja ostatnio za kolnierz wyprowadzilem jednego takiego, zadzwonilem na policje, jak czekalismy prawie plakal (30 lat, duzy taki) i prosil. nic z tego, przyjechali , mandat i sprawa skierowana do rozpatrzenia. gdzie; ul. wspolna, za co; za szczucie i agresje psa i wlasciciela. i z kazdym tak robie. a ze jestem duzy, ale i odwazny, wszyscy chodza juz z kundlami na smyczy. i git
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry