Widok
psy biegające luzem
Dziś męża ugryzł na ulicy obcy pies. Co ciekawsze, potencjalny sprawca nie był szczepiony na wściekliznę!!! Zamiast odwiedzać groby mąż siedział u lekarzy. Jutro szpital zakaźny i chyba zastrzyki. Pewnie narażę się wszystkim miłośnikom czworonogów, ale każdego, absolutnie każdego psa biegającego bez właściciela powinno się łapać i do schroniska. Jeżeli nie zgłasza się właściciel - do uśpienia. Może wtedy właściciele zaczną bardziej dbać o podopiecznych?
Moja ulubiona grupa ludzi to właściciele psów wyprowadzający swoje zwierzaki bez kagańca czy smyczy. Bo piesek musi się wybiegać.... bo on przecież nie gryzie.... A co mnie k****** mać to obchodzi? Dlaczego ja i moje dzieci mamy się bać, gdy jakiś kundel podbiega do nas na spacerze???
Kolejni faworyci to właściciele nie sprzątający po psach. No ale pewnie korona spadłaby im z głowy.
Jakim trzeba być zerem aby nie poddawać psa szczepieniu na wścieklizną? Nie mogę tego pojąć...
Moja ulubiona grupa ludzi to właściciele psów wyprowadzający swoje zwierzaki bez kagańca czy smyczy. Bo piesek musi się wybiegać.... bo on przecież nie gryzie.... A co mnie k****** mać to obchodzi? Dlaczego ja i moje dzieci mamy się bać, gdy jakiś kundel podbiega do nas na spacerze???
Kolejni faworyci to właściciele nie sprzątający po psach. No ale pewnie korona spadłaby im z głowy.
Jakim trzeba być zerem aby nie poddawać psa szczepieniu na wścieklizną? Nie mogę tego pojąć...