Widok

punkt opieki

Dziewczyny, czy nadal na Chełmie/ Ujeścisku/ Jasieniu brakuje punktu opieki dla dzieci od 6mesięcy? Czy już coś takiego tam funkcjonuje? A jak z Moreną? Może jakieś sugestie, gdzie nadal jest zapotrzebowanie? a na Przymorzu funkcjonuje tylko "Agatka"? Może zasugerujecie jakieś okolice Gdańska/Gdyni? Zbieram najświeższe informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co do "Obłoczka" - to pani prowadząca żłobek nie raczyła mnie poinformować że żłobek nie będzie jednak otwarty, zostałam na lodzie.
witam

jestem mamą z przymorza i właśnie wcieliłam w zycie swoje długoletnie marzenie o magicznym miejscu dla dzieci i ich rodziców.
przyjmujemy pod swoje skrzydła smyki od 18 miesiąca. tak szczerze mówiąc to najlepiej odwiedzić nas ze smykiem osobiście i poczuć magie "ZielonoMi". dla dzieci są ważne rzeczy niewidoczne dla oka:).
http://www.zielonomi.net
ewwa - czy już coś wybrałas? ja bylam na zaspie i tam nas jakos nie przekonało, chyba w innym watku wypowaidala sie elviska ze tv wlaczone i panie jakby nie panowaly nad maluszkami - u nas te same odczucia
wybieramy sie jeszcze do klubu w groszki (cenowo wychodzi jakos tanio..) http://www.klubwgroszki.pl/oferta/ no i do tej smerfikowej chatki też podejdziemy
nie nie choruje, nie widziałam tam jak na razie chorych dzieci
demolka, a nie choruje?
Mam koleżankę, która oddawała tam swoje dziecko i bardzo na to narzekała... Opieka podobno super, ale rodzice chore dzieci przyprowadzają :(
moje dziecko uczęszcza do smerfikowej chatki na przymorzu i poleceam:)
jak na razie nie mam zastrzeżeń
P.S. Słyszałam od naocznego świadka (nie tylko internetowego, ale też takiego, którego znam).
Może i na Przymorzu jest Agatka, ale ja słyszałam same złe opinie... Więc ja szukając miejsca dla bąbla od stycznia 2011 na pewno tam się nie pojawię...
A ja w środę byłam w Obłoczku i ... pocałowałam klamkę.
ja bylam wlasnie w klubie gagatek i u margolci, w margolci wiecej dzieci i troche bardziej kolorowo ,jednakże w klubie gagatek dzieci jakies grzeczniejsze:P, ale opiekunki tu i tu bardzo rzeczowe i miłe ;]
ja wybieram sie w poniedzialek na objazd. znalazlam jeszce wesola wyspe. jakie sa wasze opinie na temat zlobkow na morenie?
Witam wszystkie mamy i zapraszam Was z Waszymi smykami do siebie na trakt św wojciecha do bezpiecznego i radosnego miejsca opieki dziennej dla Waszych pociech.http://www.zielonomi.net
na morenie jest gagatek i margolcia ;]
rybaaa: znalazłam na osiedlowym forum, Misiakowo na WO jest zamknięte.
Orunia Dolna tu w ogóle nic nie ma
Taką mają ofertę na swojej stronie.
Światna nazwa TULACZEK, mnie kojarzy się z TUŁACZEK. ale to tylko moje uprzedzenie do tych wszystkich prywatnych punktów opieki
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
cena "od" nic mi nie mowi :)
Obłoczek od 400 zł/mc.
tylko nie moge znalesc cen na ich stronie www