Widok

pytanie-miesiączka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mała ma 3,5 miesiąca, przestałam ją karmić piersią miesiąc temu bo trafiłam do szpitala, po powrocie mała nie chciała już cycka.... w miarę możliwości ściąga łam pokarm do butelki i starała się jej podawać moje mleko ile tylko było można...niestety od ok 3 tygodni jest całkowitza susza....nie mam już w ogóle pokarmu....kiedy zatem wróci mi miesiączka? niby zaczyna mnie pobolewać brzuch ale nie wiem czy to już ją zapowiada?jak byłam w szpitalu to p. doktor króta robił mi usg mówiła, że powinnam nie długo dostać bo widi pęhcerzyki na jajnikach ale narazue nie mam nic.... kiedy wy dostałyście @ po skończeniu karmienia piersią?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja czekałam ponad 3 miesiące, w końcu poszłam do gin. i dostałam tabletki na "wywołanie" okresu.
ostatniego dnia października było moje ostatnie ściąganie mleka ;) od 1.11 biorę nowe pigułki - pewnie okres dostanę po zakończeniu tego pierwszego opakowania (wcześniej przy Cerazette miałam raz w ciągu 10 m-cy) - tak jak jest przerwa tygodniowa między opakowaniami (Cerazette bierze się non-stop)

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (14 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

do góry