Widok

pytanie o obrączki, skąd kupujecie ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny mam pytanie o obrączki, gdzie kupywałyście? Rozglądam się dopiero, ale w Gdańsku dużo sobie liczą. Mam pytanie czy możecie polecić jakiegoś jubilera z w miarę przystępnymi cenami ? Myślę sobie może gdzieś za Gdańskiem, na obrzeżach .... ?
Będę wdzięczna z info. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
również zdecydowanie odradzam ! Minęło kilka lat od tego wpisu a ja miałam dokładnie taką samą historię.:((
Czarkowski - polecamy, zrobił nam wg. naszego pomysłu i wyszło cudnie! Pełen profesjonalizm i taniej niż u konkurencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.zlotnik.elblag.pl
Solidna firma, ceny bardzo korzystne. Najlepiej robić z własnego materiału. Młodzi, mili, kontaktowi ludzie.
Dziewczyny a jakie ceny u Pana Czarkowskiego, my już mamy obrączki, ale chcemy je przetopić i wybrać jakieś ładne,no i oczywiście wydać jak najmniej kasy
My też kupowaliśmy obrączki w centrum obrączek Pana Czarkowskiego. Muszę przyznać że sie bardzo miło zaskoczyłam.
Sklepik niewielki jakoś nie robi z zewnątrz większego wrażenia ale wybór obrączek duży, obsługa bardzo miła. Pan doradził pomógł dobrać a na ulotkę z targów ślubnych rabat dostaliśmy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my nasze obrączki kupiliśmy w Aparcie i to był błąd, bo wzór prosty jak drut, a u Czarkowskiego byłoby taniej. nie to żebyśmy nie byli zadowoleni, bo byliśmy bardzo, ale cena też odgrywa tu pewną rolę... teraz natomiast mój mąż zgubil swoją obrączkę :( i daliśmy do dorobienia u Czarkowskiego właśnie. zero problemu, cena mocno konkurencyjna, a obsługa przemiła :)
ja tez zamowilam u Czarkowskiego :) bardzo sympatyczny Pan:) za dwa tygodnie beda do odbioru :) mielismy swoje zloto wiec dostaniemy jeszcze 37 zł zwrotu :)
no fajnie fajnie Maciek, Mirek, Ania, Arturo
napiszcie coś jeszcze z tego IP
ja też się tam wybiorę mamy jeszcze dużo czasu ale trzeba się zacząć rozglądać napiszcie mi gdzie to dokładnie jest
Wiele osób pisze dobre opinie o panu Czarkowskim więc chyba też tam pojade i zobacze ale dopiero w listopadzie niemoge sie doczekać :)
dzięki za info o Czarkowskim poszedłem zobaczyłem uwierzyłem zamówiłem jak odbiorę to napiszę
Agnus, sorrki, że nie na temat, ale kiedy masz ślub? czyżby 22.października? :DD
My również kupiliśmy obrączki u Czarkowskiego. Bardzo sympatyczny Pan.
Czy jest tanio, to nie wiem bo nie mam porównania.
Daliśmy mu trochę więcej złota niż potrzebował na te obrączki, dzięki czemu zapłaciliśmy tylko 390zł.

Strona http://www.jubilerczarkowski.pl
potwierdzam my też kupiliśmy w centrum obrączek ślubnych u pana czarkowskiego.takiego wyboru chyba nie ma nikt w trójmieście a trochę pochodziliśmy i szukaliśmy tych jedynych wymarzonych krążków.ceny konkurencyjne miła obsługa,potrafi doradzić
my byliśmy w w miejsach tak oczywistych jak, YES, KRUK, APART, MINIMAX, z takich firm najkorzystniej wychodzi minimax. Jednakże bardzo miło zaskoczył nas Pan Wojciach z V&M ART. Jednakże my wybraliśmy (chyba na 100%) sklep internetowy http://www.e-obraczki.pl bo jako jedyni z nam znanych maja obraczki BREUNING z Rainbow collection. Są piękne !!
My kupujemy obrączki w salonie na Grunwaldzkiej u pana Czarkowskiego niesamowity wybór obrączek ceny bardzo dostępne a co najważniejsze naprawdę potrafi doradzić i bez ogródek mówi które wzory są bardziej lub mniej wytrzymałe, doradza o matach czy połysku itd.
ja kupiłam w Apart i nie wiem jak taka firma moze sobie pozwolic na sprzedanie klientom za spora kasę takiego "kupy". Zaraz po łsubiee oddalismy je do rekalamacji. Zarządalismy zwrotu pieniedzy bo nie chcemy miec z tą firma nic wspólnego!
tylko nie APART!!!!!!!!!!!!! po kilku godzinach moja obraczka była powgniatana i porysowana. Cena nie idzie w parze z jakoscią! Za dużó marketingu za mało jakosci!
niestety jakość nie idzie w parze z ceną. My kupiliśmy obrączki w APART za cenę ok 3500 zł para i na drugi dzień po ślubie wyglądały okropnie- porysowane i powgniatane!!! Teraz jestem ponad miesiąc po ślubie i nie mamy obrączek- tylko niesmak i rozczarowanie.
My zamowilismy u Bielaka (doskonala obsluga, wlasciwie mozna zazyczyc sobie wszystko o czy marzycie, a ceny nie sa kosmiczne), wygladaja rewelacyjnie, musimy jeszcze uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac kilka dni na odbior.
do góry