Widok
pytanie o obrączki, skąd kupujecie ?
Witam dziewczyny mam pytanie o obrączki, gdzie kupywałyście? Rozglądam się dopiero, ale w Gdańsku dużo sobie liczą. Mam pytanie czy możecie polecić jakiegoś jubilera z w miarę przystępnymi cenami ? Myślę sobie może gdzieś za Gdańskiem, na obrzeżach .... ?
Będę wdzięczna z info. Pozdrawiam.
Będę wdzięczna z info. Pozdrawiam.
myśmy robili obrączki u jubilera w starym Wrzeszczu, na rogu ul. Wyspiańskiego i ul. Danusi, robiliśmy z własnego złota i wykonanie było tam dużo tańsze niż gdzie indziej (te same obrączki na Zaspie 700 zł, w Gdańsku Głównym 500, a tam 320)
(choć z tego co pisano tutaj na forum, p. Suchowier ma porównywalne ceny, myśmy do niego nie trafili:))
obrączki są BARDZO ładne :) więc polecam :)
(choć z tego co pisano tutaj na forum, p. Suchowier ma porównywalne ceny, myśmy do niego nie trafili:))
obrączki są BARDZO ładne :) więc polecam :)
Ja mam od kruka i szczerze nie polecam jakiegoś "szewczyka dratewki", obrączki tańsze ale i gorszej jakości, był już o tym wątek gdzie pisały dziewczyny, że zaraz obrączka była porysowana i nieestetyczna. Pamiętajcie o tym , że jak kupujecie w porządnej firmie typu APART czy KRUK, macie dożywotnią dbałość o biżuterię, tzn, zmiana rozmiarów jak schudniesz czy przytyjesz, czyszczenie itp. A u takiego szewczyka dratewki hm..nigdy nie wiem, czy za pół roku jego sklepu juz po prostu nie będzie. Warto pomyśleć, tu jakoś idzie w parze z ceną..