Widok

pytanie o wózek

Kupię Temat dostępny też na forum:
witam zaczynam rozgląda si za spacerówką.
chciałabym aby była z przekładaną rączką lub siedziskiem. Macie jakieś modele godne polecenia?

Te które podobają mi się z wyglądu mają podnózek który mnie nie przekonuje, czyli zakończony akim wystającym elementem. Może rozwiejecie moje obawy jak dziecko jest małe to jak spi z podniesionym podnózkiem to ok, ale jak jest wieksze to przeciez całe nózki nie mieszczą mu sie na podnówku i co wtedy kładzie nogi na tym wystajacym elemencie a reszta nów gisi w powietrzu? czy jest wtedy jakies rozwiazanie na to?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aa i zalezy mi na dużych pojedynczych kółkach
znalazlam takie. moze ktos ma i poleci?

Quatro monza
Wózek Spacerowy X-LANDER X-MOVE
Ja na razie wybieram wózek głęboko-spacerowy, ale też patrzę głównie na część spacerową, i też wszystkie wózki mają taką dziwną część wystającą z podnóżka. Patrzę tylko na spacerówki z tych większych, nie parasolki. I z tych "czołgów" na pompowanych kołach niestety wszystkie mają takie wystające zakończenia podnóżka. Wybrałam po prostu wózek z najdłuższą częścią spacerową (102cm powierzchni spania). Mam nadzieję że wystarczy do czasu gdy dziecko ukończy 2-2,5 roku.

Ja chodziłam z miarką i mierzyłam w sklepie wiele rodzajów wózków. Z ciekawości mierzyłam też parasolki oraz typowe spacerówki i żadna nie miała tak długiej powierzchni spania.
a jaki to wozek?
chociaz takjak mowie ten podnozek mnie przeraza nie chce sytuacji zeby potem dziecko musialo spac z nogami w dol bo nie bedzie sie miescic do tej durnej barierki
Coletto Florino Carbon. Ale Camarello też ma takie same wymiary. Też nie chciałam żeby dziecko spałoz nóżkami w dół, ale innych podnóżków nigdzie nie widziałam. Mysle ze przy tej dlugosci spacerowki nie bedzie musialo spac z nozkami w dół no i ten wystający element nie jest taki wystający (jest miękki, wystaje na ok 3cm). Przy pierwszym dziecku mialam spacerowke o standardowej długości spania, było to tylko 86cm a dziecko było z tych bardzo wysokich i szybko zrobil sie problem ze spaniem. Musielismy dorobić stelaz na nozki chalupniczo z aluminium (!). Dziecko w dzien spalo tylko w wozku wiec nie bylo wyjscia.
My mamy quatro monze. Ma dwa podnozki jeden do pozycji lezacej bez barierki ktory sie pozniej opuszcza i pod spodem jest drugi rozkladany pod nozki dla wiekszego siedzacego dziecka. Super sie rozklada, ma duza budke zaslaniajaca prawie calego maluszka. Niestety ma slabe kola, za male z przodu i na piance w zwiazku z czym jest bardzo twardy. Trudno sie go prowadzi po dziurach ma problemy z podjezdzaniem pod kamyki.
a to nie ma co bo my do przedszkola corki mamy bardzo nierowna i dziurawa droge
polecono mi bebetto nico albo camarelo Eos ktoś ma? poleci?
i jeszcze jedo fyn podobno ma przekladana raczke
https://www.olx.pl/m/oferta/emmaljunga-mondial-skorzana-trojmiasto-kurier-CID88-IDiftw3.html?code=f516156713

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry