Widok

pytanie

Chylonia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie kupię rowerki dla maluszków takie z rączką z tyłu i budką,nie wiem czy już są dostępne po zimie,czy ewentualnie ktoś był może w tym nowym sklepie Mapu na hutniczej i widział czy są i po ile,albo w tej hurtowni zabawek na chyloni?nie wiem gdzie uderzyć:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem że w BOBORAJu na Szarej jest wyprzedaż rowerków, ale jakie rowerki tam są to nie wiem. Nie przepadam za tą hurtownią, bo mają mały asortyment i niemiłą obsługę...
image
image
widziałam w Mama i ja, na Grnwaldzkiej w Gdańsku.
Sluchajcie a jak dojechać do tego Bobo Raju? bo ja gdynianka i w gdańsku byłam tylko w Mama i Ja,może się orientujecie jadąc z gdyni jak dojadę kolejką?czy jeszcze jakiś autobus?
ja kupowałam w bobo raju właśnie taki rowerek dla chrześniaczki- maja aukcje na allegro jak znajde to podam ci link
http://allegro.pl/item575496701_rowerki_z_kolyska_i_baldachimem_bomba_cenowa.html
Dzieki śliczne:)))
Mia, jedziesz kolejką do Gdańska Głównego, potem tramwajem 10 albo 12 na przystanek Skrajna (jeden przystanek przed pętlą Siedlce, jedzie się kilka minut) - tam przechodzisz z przystanku w stronę kiosku Ruchu i idziesz przez taki mały skwerek ze sklepami, przechodzisz na drugą stronę wąskiej uliczki Szarej i idziesz w lewo - sklep jest jakieś 50 metrów dalej.
image
image
dzieki bardzo!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry