Widok
209r. nie sądze żebyscie gdzie kolwiek dostały wolny termin :\ troche póżno szukacie :\ miejsc fajnych jest sporo ale te najlepsze sa zarezerwowane na 1,5 roku przed weselem...... życze powodzenia :)
gdzies był wątek o salach weselnych a ja podpowiem :
*Szrot w Bolszewie
*Adria w Rumii
*Faltom w Rumii
*Czardasz w Luzinie (ja tam zarezerwowałam :P )
*Opus
*Murat w Redzie
*i wiele wiele innych :D
gdzies był wątek o salach weselnych a ja podpowiem :
*Szrot w Bolszewie
*Adria w Rumii
*Faltom w Rumii
*Czardasz w Luzinie (ja tam zarezerwowałam :P )
*Opus
*Murat w Redzie
*i wiele wiele innych :D
Bez przesady, na pewno coś znajdziesz! Ślub spokojnie da się zorganizować w cztery miesiące i to tak jakby się chciało.
Po za Trójmiastem...
Maciejka (koleczkowo)
Bardo (kolezkowo)
Magnat (Bojano)
Pałac w Leźnie
Dworek św Antoniego (sławutowo)
Pałac Below (Sławotówko)
Wieniawa (Rekowo)
Wsi Spokojna (Gowino)
Oleńka (tuchom)
Jest jeszcze wiele innych miejsc, sporo znajdziesz jak wejdziesz tu: http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=restauracje
Spokojnie, na pewno coś fajnego się znajdzie :)
Po za Trójmiastem...
Maciejka (koleczkowo)
Bardo (kolezkowo)
Magnat (Bojano)
Pałac w Leźnie
Dworek św Antoniego (sławutowo)
Pałac Below (Sławotówko)
Wieniawa (Rekowo)
Wsi Spokojna (Gowino)
Oleńka (tuchom)
Jest jeszcze wiele innych miejsc, sporo znajdziesz jak wejdziesz tu: http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=restauracje
Spokojnie, na pewno coś fajnego się znajdzie :)
Kozigród w Pomlewie www.kozigrod.pl
może jeszcze mają wolny termin :)
jedzonko pychota, sala bardzo ładna, mają ogromny i piękny teren zieleni, jest fontanna i staw - jest gdzie ładne fotki porobić tak, by równocześnie być blisko z gośćmi :)
są też na miejscu pokoje dla gości- bardzo ładne i eleganckie, czyste i warte polecenia :)
robią niedzielne obiady w formie stołu szwedzkiego - masz możliwość popróbowania wieeelu dań, przystawek i deserów, które później możesz ulokować w menu weselnym :)
może jeszcze mają wolny termin :)
jedzonko pychota, sala bardzo ładna, mają ogromny i piękny teren zieleni, jest fontanna i staw - jest gdzie ładne fotki porobić tak, by równocześnie być blisko z gośćmi :)
są też na miejscu pokoje dla gości- bardzo ładne i eleganckie, czyste i warte polecenia :)
robią niedzielne obiady w formie stołu szwedzkiego - masz możliwość popróbowania wieeelu dań, przystawek i deserów, które później możesz ulokować w menu weselnym :)