Widok

pzdr

pzdr = pozdrowionka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bleh

:(

...

Pi.

steskniona

Zdjecia doszly Ladne.Video zObwodnicy nie rusza sie nie wiem dlaczego chyba wszysko stanelo !!!No moze nie wszysko !Ale , ,
, cChyba to internet! !Ale smy se pogadaly CO !

Stworeczek...wybiorczy...Wybiorczy Stworeczek...

Dobranoc

verbie

Ty nie pisałeś czego?

Doktor Sru Tu Tu Tu

Masz coś do czasowników? Lepiej uważaj na swoje prosektorium, bo Ci je spalą. Aha. I ciekawe ile masz w nim zbiorników... na trupy. (Takie szafki, ale szafka też zbiornik!)

Stworku

Chwila, Stworku, to nie ja pisałem. Muszę dopiero zgłębić temat.

Stworku...czy ja jestem jakims niedorozwinietym stworem...a moze przyciemnionym hydeparkowiczem?Napisalas wyrazniej(zacytuje

(...)Dochodzę do wniosku ze niektóre osoby mogą istnieć tylko po to by wystawiać na próbę cierpliwość innych, echhhh....(...)
Wiec do kogo to bylo, jak nie do mnie???Moze wyjasnisz mi to raz na zawsze?Bo wkurza mnie te Twoje mydlenie!...przeciwstawnie do Ciebie z reguly postepuje, wiec nie zamydlam mojego stosunku do czegos-co mnie wkurza, w****ia lub denerwuje...lub tylko irytuje...Wiec czekam na Twoja odpowiedz, zobacze ja wieczorem, pa

Kiwdul

Racz przyjac do wiadomosci ze swiat nie granicza sie tylko do Ciebie.
Wiecej tlumaczyc nie bede, nie mam w tej chwili nastroju.

Stworku...czy ja jestem jakims niedorozwinietym stworem...a moze przyciemnionym hydeparkowiczem?Napisalas wyrazniej(zacytuje

(...)Dochodzę do wniosku ze niektóre osoby mogą istnieć tylko po to by wystawiać na próbę cierpliwość innych, echhhh....(...)
Wiec do kogo to bylo, jak nie do mnie???Moze wyjasnisz mi to raz na zawsze?Bo wkurza mnie te Twoje mydlenie!...przeciwstawnie do Ciebie z reguly postepuje, wiec nie zamydlam mojego stosunku do czegos-co mnie wkurza, w****ia lub denerwuje...lub tylko irytuje...Wiec czekam na Twoja odpowiedz, zobacze ja wieczorem, pa

k****

Tyle powiem.
Bo mialam do konca nadzieje i nie wyobrazalam sobie.
k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** i k**** .
To tak cholernie nie w porzadku.

Stworek

Porzadny Stworek
To co najlepsze oddaje blurpowi ;)

blurp

Udko z szyneczka i watrobke
Serce zamarynuje sobie w formalinie. Nareszcie bede mogla powiedziec z cala pewnoscia, ze posiadam "zyczliwe serce"

Kiwdul

Napisalam w takiej formie ze dotyczylo to rowniez Twojep plci?? Masz na mysli sformulowanie "niektore osoby", czy tylko "niektore"? >:)
I jeszcze jednego badz pewien bardziej niz swojej plci ;) : NIGDY nie zaatakuje Cie tylko dlatego ze zrobil to juz ktos inny lub robi to jakas grupa osob. Zaatakuje Cie jesli w moim wlasnym uznaniu zasluzyles na atak. A na poszerzanie, prosze uwazaj w przyszlosci bo to zwyczajnie niewygodne...

Blurp :)))masz serduszka dla admina...:)))Ja tez czasem:)...Nie bede tego rpozwijal:)

Czesc:)

Stworku...Potrafie czytac...Chce czytac...I ....Twoja wypowiedz wzielem do siebie,bo jakbym mogl inaczej?Atakujecie mnie

napisalas w takiej formie, ze tyczylo sie rowniez i mojej plci...Spryciarzu jeden...Wiec nie dziw sie , ze zareagowalem...i tak bardzo grzecznie...Sama chyba przyznasz?Ale nie rozwijajmy tego tematu...
Pozdrowienia.Sniadanie jadlem.zaraz ide do wanny.Rippuje plyty do formatu S-VCD, wiec jestem troszke zajety...

Stworek - Am

Podpisuje sie pod petycja
A dostane udko ?

K.NN.

Nie potrzebuje pomocy :)
Mysle ze Admin mnie lubi tylko nie umie tego w odpowiedni sposob okazac :)

Dzięki

K.NN. - jeszcze raz dzięki, że chociaż zainteresowałeś się moim problemem... Nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieję :(
Ale zawsze to coś :)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (161 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry