Widok

rajstopy w sprayu

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was używał? Jakie są Wasze opinie. Wybieram się w sierpniu na wesele, mam jasną sukienkę. Zastanawiam się więc, czy faktycznie jest tak, że nic nie brudzą ubrań, nie ma żadnych zacieków. I czy ładnie się prezentują przez cała noc? Slub w koćiele jest juz o 14, więc musiałyby wytrzymać jakieś 14 godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupowalam te na allegro,ma on drobinki polyskujace

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18676

Mysle,ze warto zainwestowac w cos lepszego jakosciowo,niz kupic za 10zl i miec problem.
zeszłego lata ze dwa razy użyłam tych "rajstop" trzeba starannie nakładać, żeby nie było smug (zwłaszcza kolana i kostki trzeba odpowniedno naoliwkować przed użyciem tego spay'u). jak złapie Ciebie deszcz, albo się spocisz, to będziesz miała piekne zacieki - takie moje doświadczenie - ale spróbuj kupić jakiś tani z allegro i dama wypróbuj na własnej skórze.
Matyldzia napisz proszę jakiej firmy stosowałaś preparat :)
O rany, ale fajny post, nie wiedzialam że cos takiego istnieje!! Haha, pozdrawiam!
a nie ubrudziło ubrania? nie, no twarzy to bym się chyba nie odważyła :)))
Ja zrobiłam sobie tymi rajstopami w spreju całe ciało. Nawet twarz. I pachy miałam opalone, bo po solarium zawsze były białe. Trzymało się całą noc.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

do góry