Widok

randkowy problem

Czytałam jakiś artykuł w internecie o randkach i tak mnie naszło na założenie wątku (nie wiem czy taki już był, ja z mojej strony mogę zapewnić, że takiego nie widziałam :) )

Jaki problem chciałabym poruszyć? Dość krępujący i kontrowersyjny bowiem zawsze jak pojawia się konflikt to zwykle chodzi o kasę :)
I właśnie....jakie macie podejście do płacenia na randkach? Wolicie aby to osoba, która was zaprosiła zapłaciła, rozdzielacie rachunek na pół czy bierzecie sprawy w swoje ręce i płacicie całość? A jak to wygląda na kolejnych spotkaniach?

Jestem ciekawa Waszych opinii :) zapraszam do dyskusji :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kumpel, to ktoś kogo znamy już jakiś czas.
Osoba którą widzi się pierwszy raz na oczy to ani nie jest kumpel ani druga połówka.
Dla mnie sprawa jest jasna. Jeśli się umawiam wcześniej, że zapraszam i płacę, to tak robię. Jeśli natomiast spotkanie nie było uzgodnione, to kieruje się intuicją "Jest w porządku, liczę na coś więcej, płacę" "E tam, jakoś mi ona nie odpowiada, płać za siebie" : ))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja mam wrazenie ze sam ma taka zdolnosc ktora pozwala mu zawsze pozornie spasc na 4 lapy (w dyskusji) ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
taki trochę niepełnosprawny kot :D
Nie wiem czy to był żart, czy teraz zaczynamy obrażać innych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a poczułeś się obrażony? toś delikatny jak płatek róży ;) tak, to był taki uszczypliwy żarcik :)
Poczułem się obrażony, bo z niepełnosprawnością nie mam nic do czynienia... czy to się komuś podoba... czy nie :)
Pozdrawiam tych minusujących ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no z tą fizyczną na pewno nie :D
Nie wiem o czym ty do mnie piszesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to może i nawet lepiej ;) dobra, koniec ;) nie zamierzałam cię urazić :)
Może to ja jestem po prostu przewrażliwiony... po tym co tu ostanio wypisujecie ;P :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sam, nie denerwuj się - przed Tobą przyjemny wieczór przy grillu ;)
@sam
luuuuuz ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gdzie zrobic tatuaż (18 odpowiedzi)

Czy ktos by mógł mi polecić dobre (wypróbowane) studio tatuażu w trójmiescie najlepiej w...

Gay Gdańsk (178 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Czy to się uda... (7 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

do góry