Widok

restauracja mysliwska

Wesele Temat dostępny też na forum:
chcialabym dowiedziec sie jakis informacji na temat restauracji mysliwskiej. czy moze ktos robil albo byl gosciem na weselu w tym lokalu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bylam gosciem zeszlego lata...i wrazenia niezbyt mile...malo miejsca na parkiecie...dostep do baru byl dla ludzi z zewnatrz...gdzies tam z boku jest tez jakas knajpa tego samego wlasciciela chyba...wiec goscie stamtad przychodzili do nas...;-(( jedzenie takie sobie
ogolnie nieciekawie
A ja byłam gosciem na weselu kuzynki jakieś 2 lata temu.
Mam raczej miłe wrażenia.
Parkiet mały, ale wszyscy chętni sie pomieścili, czasem lepszy taki niż ogromny i pusty ;-).
Jedzenie naprawdę pyszne, rodzice młodych i sami młodzi dokładnie określili menu. Naprawdę wszystko było pyszne.
Wszyscy bawiliśmy się super do białego rana.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o tę restaurację, to do niedawna sama chciałam zorganozować tam przyjęcie weselne. Wybrałam jednak inny lokal. Zniechęcił mnie sam właściciel, który na moje pytania odpowiadał "z łaską". Nie wiem być może były oczywiste, ale każdy chce się przecież wszystkiego dowiedzieć. Generalnie zachowywał się tak jak gdyby nie zależało mu specjalnie na tym żebyśmy zorganozawli wesele w jego lokalu. Jeśli w dniu wesela cała obsługa miałaby mieć takie samo podejście do klienta - to ja bardzo dziękuję za taki lokal. Poza tym pan ten powiedział, że nie może nam obiecać, że w dniu naszego wesela na terenie posesji nie będzie odbywała się żadna inna impreza, bo w lecie pod wiatą bardzo często odbywają się imprezy plenerowe z pieczeniem dzika.
Z kolei znajomy, który organizował tam wesele córki nie jest zadowolony, bo jak twierdzi "zapłacił wiele za niewiele".
Chociaż inna znajoma, która bawiła się tam na weselu była pod wrażeniem, ale nie wiem może chodziło o sam klimat restauracji, bo rzeczywiście jest wyjątkowy. Ogólnie mówiąc raczej drogo i trudno o negocjacje. Myślę, że musisz rozważyć wszystkie za i przeciw.
Pozdrawiam.
o to wlasnie mi chodzilo! o impreze pod golym niebem zaraz obok...tragedia...kazdy wchodzil do nas kiedy chcial....ogolne zamieszanie i dlatego baaardzo mi sie nie podobalo...ale rzecz gustu
dzieki za odpowiedz.ja w sumie dopiero robie orientacje.a mozesz zdradzic gdzie, ktory lokal wybralas?

Re

HREF="http://WWW.TROJMIASTO.PL/">TROJMIASTO.PL
dorcia napisał(a):

> dzieki za odpowiedz.ja w sumie dopiero robie orientacje.a
> mozesz zdradzic gdzie, ktory lokal wybralas?

Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Restaurację "Harnaś" w Sopocie. Klimat wesela powinien być podobny.
Cześć,
My zdecydowaliśmy się na wesele w Chacie Myśliwskiej Pod Sokołem w Straszynie. Chata jest bardzo ładna, klimatyczna i położona pod samym lasem. Jedynym mankamentem jest fakt, że jest wielka, będziemy musieli odgrodzić jedną część. Poza tym wesele musi być na min 80 osób (z tym nie mieliśmy problemu :-) Proponowane menu kosztuje 150 albo 130 zł (z dzikiem).
Co do myśliwskiej jeżeli chodzi oczywiśćie o tą z jaśkowej doliny to moim zdaniem i właścieciel i knajpa jest oki.Miałam okazję uczestniczyć w imprezach oraganizowanych przez nich i uważam że były naprawdę godne polecenia.Co do cen to kwestia zasobności portwela...ale lokal na poziomie ma też ceny odpowiednie :)))
Jeśli się zdecydujesz, uważaj jaką umowę podpiszesz.Cena kt. podaje właściciel jest wysoka, a nie uwzględnia wynajmu sali,szatni,a przede wszystkim obsługi .W trakcie trzeba było organizować krzesła dla gości. Koleżanka miała tam wesele latem zeszłego roku .

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry