Widok

restauracje przyjazne psom

Witam,

chciałabym stworzyć listę restauracji w trójmieście przyjaznych psom, póki co mogę wpisać gdyński trafik, dobre jedzenie i fajny klimat a do tego bezproblemowe podejście do czworonogów, podzielcie się proszę innymi namiarami.
Pozdrawiam,
IKO
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sanatorium w Sopocie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki, byłam w weekend faktycznie miło i przyjaźnie, ale niestety jakoś tak "biednie" pod tym względem w naszym trójmieście.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pies w restauracji? To chyba tylko taki który dałby radę wysiedzieć w miejscu przez godzinę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ooo fajny temat, i mam pytanie jakiej wielkosci pieski przyjmują?? bo dla jednych pies to york, dla innych labek a moje maja ponad 90cm w kłebie i własciwie to tylko bywam z nimi albo w Sopocie (na Monciaku praktycznie do kazdej knajpki mozna wejsc...tylko nie wiem czy przypadkiem ze strachu nas nie wypraszali :D) i Fabryka Trzciny w stolicy (tam dogi niemieckie bardzo mile widziane)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
avocado-sopot :)
koliba w sopocie, a nawet czasem pieskowi z checia dadza jakas kielbe czy cos ;)
Wbrew pozorom to restauracje raczej nie wypraszają klientów z psami pod jednym warunkiem:
pies jest ułożony i spokojnie się zachowuje, czyli cicho leży obok krzesła swego Pana - nie reagując na innych ludzi, ani psy.
Nie wspomnę już o tak prozaicznej rzeczy jak higienia - obsikiwanie czegokolwiek przez psa jest niedopuszczalne! Podobnie niszczenie.

A z tym wiele psów ma problem.
Stąd niechęć restauratorów.

Sami właściciele psów sobie winni. Mało kto ma rzeczywiście dobrze wychowanego czworonoga.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Swojego psiaka nie będe faszerował relanium by sie z nim wybrać w miejsce mające takie wymagania.
Jeśli leżeć ma i nie reagować na ludzi i inne psy, a tym bardziej na zapachy jedzenia to chyba nie o psie mowa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
A co na to wszystko sanepid ??? :>
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nova Pierogova w Gdańsku!!!!
bardzo miła obsługa i pies mógł siedzieć grzecznie pod stołem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może nie restauracja, ale Pub Loft w centrum Gdańska bardzo chętnie wita gości z psami, dostepna miska na wodę itd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sala Klubowa w Sopocie, na przeciwko wejścia na plażę nr 38
Ostatnio widziałam klientów z pokaźnych rozmiarów psem w Stacja de Lux we Wrzeszczu :)
Restauracja Tesoro w Sopocie na ul. Polnej, jeśli pies się odpowiednio zachowuje to nie ma problemu.
the mexican sopot
latem w ogrodku
zima w srodku ( warunek jesli jest pełny lokal ... pies nie przeszkadza blisko siedzacym, jest grzeczny :) ) mozna z duzym i malym, my mamy labradora i jest mile widziany
Jestem za całkowitym zakazem wprowadzania bachorów poniżej ósmego roku życia do restauracji . W restauracji ma być przyjemnie, elegancko, stonowana muzyka, przyjemne wnętrze, zapach cudownego jedzenia, relaks. Nie mam nic przeciwko jeśli ktoś wejdzie z ułożonym pieskiem (który nie ujada i nie przeszkadza gościom), natomiast wpieniaia mnie na maxa jak ktoś z gości psuje mi miły nastrój wchodząc z drącymi mordę, piszczącymi, obsmarkanymi bachorami, albo z takimi w wieku przedszkolnym które biegają, hałasują zabawkami śpiewają i pokrzykują. Ja naprawdę nie po to płacę za obiad w restauracji żeby znosić cudze dzieci i ich histerię Oglądać ślinę, smarki, kupy i ogólny bałagan z nimi związany. Dlatego jestem za absolutnym zakazem wprowadzania dzieci do restauracji przynajmniej dopóki nie wyrosną z wieku przedszkolnego. Czy tak trudno zrozumieć, że idąc do restauracji człowiek chce w spokoju zjeść obiad, często "we dwoje" i niekoniecznie w towarzystwie krzyczących i biegających dzieci?
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 8
Restauracja Kawior na Brzeźnie :) byłam, polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystkie chińskie ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Buda :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Inne

Najlepsza karma dla kota (6 odpowiedzi)

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie...

Jak otworzyć sklep internetowy (85 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Własna firma (43 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

do góry