Widok

rezydencja Bardo w koleczkowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej

Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w praktyce?
CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.

Pozdrawiam
Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka, tu masz moja relacje z tego pieknego mioejsca:)

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=405534&t=405395

co do noclegow to z tego co wiem teraz koszt to 110/os
jak bedziesz miec wiecej pytan,to chetnie odpowiem
pozdrawiam:)

jaka

My też chcielismy tam mieć wesele.. ale za 150 zł w menu np jest tylko jedno mieso na obiad... + dotego trzeba płacic osobno za wynajem sali i obsługe.. nie wiem ale jak na mnie drogo i to bardzo...a styl ok ładnie, ale tez nic az tak specjalnego
ale bzdury piszesz koleżanko, miałem tam wesele a to co piszesz nie ma miejsca:)

My placimy 150 + 20 za napoje i za nic wiecej juz nie placimy, tzn jeszcze za pokoje 110/osoba.

a ja płaciłem 150 zł/os + 90 zł za osobe ( pokój ) menu można było składac jak się chce a mięs było tyle ze szok:)z poprawinami wyszło nam chyba około 169zł za osobę, ale tu nie jestem pewny.
Pozdrawiam

soki małe sprostowanie , ja za poprawiny płaciłem 2000 tysiaki., czyli podsumowując , 150 zł za wesele od os. i 2000 zł za poprawiny:)
więc i tak taniej wyszło niż to co oni proponowali:)

a czy mieliscie tez w tym napoje i ciasta, bo my z tego co wiem bedziemy do tego 20 zl od osoby doplacac, ale za to jest to bez jakichs ograniczen. co do mies to tez slyszalam,ze jest duzo, ale zobaczymy poweselu:)
dokladnie miesiac temu mialam tam wesele, orkiestra miala swoj sprzet ale jakies tam naglosnienie jest bo na poprawinach grala muzyczka. poza tym jedzenia jest tyle ze szok. ludzie ze wsi i wiejskich doswiadczen weselnych mowili ze wzsytskiego bylo bardzo duzo, i przystawek i obiadu, a bigos zrobil furore. 150zl/os w tym kawa napoje mielismy swoje bo sie bardziej oplacalo niz od nich, i zadnych dodatkowych kosztow. poprawiny 1200zl i dzik za 900zl ktorego jedlismy jeszcze trzy dni i rodzinka tez dostala po porcji do domu. polecam

hmm, czyli w tym roku jakis inny cennik obowiazuje, nam z kawami i napojami wyjdzie 170 (coz, ceny zawsze beda rosnac...:(, ale i tak sie opłaca, bo wiele miejsc ma tansze menu ale pelno dodatkowych opłat....
Polecam Bardo , naprawdę warto , lepsze jest niż Kozi Gród, który jest po prostu porażką.

Macie jakieś fotki z BARDO???

mają swoją stronkę poszukaj w google
byłam juz tam ale mają tylko kilka fotek...chciałam więcej i przede wszystkim chodziło mi o wnetrze...

Też się zastanawiam nad Bardo. Ceny nie są wygórowane a podobno wszytkiego jest pod dostakiem no i miejsce także niczego sobie. Najważniejsze, żeby goście nie chodzili głodni :/ Ja ostatnio byłam w Rodizio szczerze mówiąc wystrój nietypowy ale przyciąga oko, najgorszy jest chyba parkiet (strasznie mały, na moje 100 osób to byłoby to chyba niemożliwe) no i menu, w którym najtansza opcja 149zł/os nie różni się parwie niczym od najdroższej 189 zł/os. Zapytałam się Pani,która nas obsługiwała, czy chociaż jedzenia jest w tej droższej więcej niż w tej tańszej i okaząło się, że wszytkiego jest tyle samo i napewno starczy... tu mam wątpliwości.

Bardzo polecamy Bardo!! Jesteśmy zadowoleni z ich usług a goście są zachwyceni salą, wystrojem, lokalizacją a przede wszystkim jedzeniem!!! Niektórzy goście jak przyjeżdżają do nas to życzą sobie koniecznie obiadu w Bardo ;)

Ja mam w Bardo i mam nadzieje, ze bedzie wszystko OK :-)

Ja też chyba bede miała w Bardo, dlatego wszystkich podpytuje :) Mam nadzieje że wszyściutko bedzie ok :)

szczerze odradzam

do góry