Widok
rezydencja Bardo w koleczkowie
Hej
Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w praktyce?
CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.
Pozdrawiam
Ania
Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w praktyce?
CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.
Pozdrawiam
Ania
dokladnie miesiac temu mialam tam wesele, orkiestra miala swoj sprzet ale jakies tam naglosnienie jest bo na poprawinach grala muzyczka. poza tym jedzenia jest tyle ze szok. ludzie ze wsi i wiejskich doswiadczen weselnych mowili ze wzsytskiego bylo bardzo duzo, i przystawek i obiadu, a bigos zrobil furore. 150zl/os w tym kawa napoje mielismy swoje bo sie bardziej oplacalo niz od nich, i zadnych dodatkowych kosztow. poprawiny 1200zl i dzik za 900zl ktorego jedlismy jeszcze trzy dni i rodzinka tez dostala po porcji do domu. polecam
Też się zastanawiam nad Bardo. Ceny nie są wygórowane a podobno wszytkiego jest pod dostakiem no i miejsce także niczego sobie. Najważniejsze, żeby goście nie chodzili głodni :/ Ja ostatnio byłam w Rodizio szczerze mówiąc wystrój nietypowy ale przyciąga oko, najgorszy jest chyba parkiet (strasznie mały, na moje 100 osób to byłoby to chyba niemożliwe) no i menu, w którym najtansza opcja 149zł/os nie różni się parwie niczym od najdroższej 189 zł/os. Zapytałam się Pani,która nas obsługiwała, czy chociaż jedzenia jest w tej droższej więcej niż w tej tańszej i okaząło się, że wszytkiego jest tyle samo i napewno starczy... tu mam wątpliwości.