Widok

rezydencja Bardo w koleczkowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej

Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w praktyce?
CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.

Pozdrawiam
Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak się tańczy na tym parkieto-wykładzninie?
Dwór Magnat
Nie ma za co.

Pozdrawiam
do dziewczyn, które miały poprawiny w Bardo.Można jakoś się ugadać i zejść z ceny, bo dla mnie 70 zł za osobę to bardzo dużo, przy ok 80 to wychodzi 5600 za same poprawiny
Mam pytanie jak to jest z obiadem czy jest podawany na półmiskach czy goście dostają porcje na talerzach??Do której można się bawić??Bo mam wesele 1.08.2009.Pozdrawiam
Bardzo dziękuję za odpowiedz, napewno sie w najbliższym czasie skontaktuje :)

Witam ponownie.

Termin jest ok, dalibyśmy rade, w tym roku gorzej z czerwcem i wrześniem- ale mamy kilka osób które moga odpalać pokaz, wiec ogólnie zawsze dajemy radę:-)

Wracając jeszcze do czasu odpalania- jasne ze o północy to pięknie by było, tylko trzeba też zauważyc, ze o tej godz juz nie wszyscy goście widzą z pełna ostrościa:-)

Jeżeli chodzi o cenę to najlepiej ustalać indywidualanie, z kilku powodów:

pierszwy i najważniejszy- nie narzucamy ceny klientom- dopasowujemy sie do Państwa możliwości. To Państwo mówią jaka kwota dysponują, a my proponujemy co możemy Państwu dać, jak długo to może trwać- bo to też zależy od klienta- krótszy i bardziej intensywny lub dłuższy i mniej:-)

po drugie- gdybysmy sie spotkali zawsze możemy cos pokazac:-) na kompyterze, przkładowe efekty, pokaz, wyjaśnic wszystkie wątpliwości.

W każdym bądź razie jestem do Państwa dyspozycji- TUTAJ

W razie pytań można dzwonić do mojejgo TAty- 502 183 272
www.wulkan.pokazy.prv.pl

dodatkowo wklejam Pani treś z iinnego wątku:-)

Autor: WULKAN FAJERWERKI 22-01-2008 23:29 wyślij odpowiedź

Witam serdecznie

Jeżeli są Panie zainteresowane pokazem pirotechnicznym i mają jakiekolwiek pytania, chętnie odpowiemy na forum , e- mailem, telefonicznie.

W celu wyjasnienia- dla Pani, którą przyszły mąż poganiał :-)

Pokazy na wesela przeważnie kosztują 1000-1500 zł- taka jest kwota którą u Nas płacą średnio klienci- prosze nie uogólniać:-) Oczywiście mogą być tańsze lub droższe.

Kwotę za jaka ma byc przygotowany pokaz- ustalacie Państwo- My dopasowujemy do niej ilość środków oraz intensywność pokazu- oczywiście przy wspólnej konsultacji.

Istnieje również możliwość zamówienia zestawów do samodzielnego odpalania ( bezpieczne, połączone elektrycznie zestawy) co automatycznie wiąże sie z niższą ceną.

Przy wyższych kwotach pokazu istnieje możliwość uzycia przez nas bardziej profesjonalnych, koncesjonowanych środków pirotechnicznych, które może odpalać tylko przeszkolona osoba- co oczywiście gwarantujemy.

Wszelkie sprawy formalne, związane z odpalaniem pokazu- zezwolenie właściciela terenu, powiadomienia straży- ustalamy z Państwem osobiście i oczywiście służymy pomocą.

Serdecznie Pozdrawiam

Jezrzy Radziewicz

502 183 272

My nie narzucamy klientom ceny, bo przecież każdy ma inne możliwości finansowe, staramy się do nich dopasować.

Jeżeli chodzi o średnią cenę zestawów do samodzielnego odpalania, to w przypadku wesela od 600- 700 zł w górę.
Oczywiście kwota może byc mniejsza, ale nie polecam, ponieważ, oczywiście efekt również będzie ładny, ale zdecydowanie za krótki.

Z góry odpowiem na pytanie- ile to będzie czasu- otóż w przypadku zestawów do samodzielnego odpalania - może sie to wahać od 1.30- do 3 -4minut, przy czym im krótszy będzie pokaz, tym bardziej intensywny i odwrotnie.

Oczywiście po przygotowaniu takiego pokazu- spotykamy sie z Państwem i osoba, która bedzie ten pokaz odpalać i wysjaśniamy wsztkie kwestie.

Pozdrawiam

Magda
hey misia1979
a ty gdzie bendziesz miala wesele ze tak tanio??

miejsce faktycznie piękne ale ceny i reszta to niestety nic specjalego do tego wykładzina na podłodze jak na tym tańczyć?
faktycznie, miejsce jest przepiękne, ale te ceny-szok 170 zł + 70 za poprawiny, a przykładowe menu bardzo ubogie. chciałabym tam mieć ale cena mnie odstrasza
hej ja się zastanawiałam nad tym lokalem ale zrezygnowałam 150 zł od osoby plus 20 zł pakiet napoi, do tego brak dekoracji sali i 1200 zł za obsługę sali, mam menu weselne oczywiście przykładowe i nie robi wrazenia. Nocleg 110 zł, brak tortu i ciast. Ja w tym lokalu co robię mam cenę za osobę po zmianach w menu 154 zł za osobę z tortem ciastami napojami i sokami.
Chodziło mi o to, ze wydaje mi sie ze lepiej byloby kolo polnocy, ale to wy macie doswiadczenie :-) Zacznijmy moze od tego czy macie wolny termin na 12 lipca i jaki jest mniej wiecej koszt takiego pokazu?

Aby odpalić fajerwerki nie może tylko świecic słońce:-)
Prosze mi wierzyć, ze przy zachodzie fajerwerki wygladaja niewiarygodnie:)
W zwszłym roku w okresie wakacyjnym odpaliliśmy około 15 poazów na weselach przed godz.22 i naprawde pięknie wygladały, klienci byli zadowoleni.

Jeżeli chodzi o właścicieli, to oczywiście można załatwić z nimi sprawę osobiście. jeżeli zdecydowaliby się Państwo na pokaz, możemy sie z nimi skontaktować i spróbować "dogadac", Ja uważam ze ich negatywna odpowiedz jest nieuzasadniona, bo 22 na swoim podwórku można robić co sie chce:-)n Wydaje mi się że oni może wcale nie są poinformowani w tej kwestii.

Pozdrawiam

magda
Z osoba odpowiedzialna w Bardo rozmawialam jakies dwa miesiace temu i na tamta chcwile wogole nie wyrazil zgody, a wogole my mamy wesle 12 lipca, to przed 22 chyba nie jest calkiem ciemno i nie bedzie efektu :-(

Witam odnośnie fajerwerków- kilka razy odpalaismy tam pokaz na weselach wiec możiwość jak najbardziej jest.

jedyny problem to taki- ze pokaz nalezy odpalic do godziny 22, poniewaz w pozniejszych godzinach trzebaby było uzyskac pozwolenie od wladz miasta i sasiadow- cisza nocna- jednak do godz 22 jest to tak zwany- pokaz podwórkowy:-) i potrzebna jest tylko zgoda wlasciciela terenu i sasiedzi nie maja nic do tego:-) skoro pogodzili sie z tym ze kolo nich jest lokal w ktorym sa wesela i zapewne jest glosno, to z fajerwrkow powinni sie cieszyc:-) przeciez to piekne:-)

Jeżeli chciałaby Pani mieć fajrwerki na weselu to radze porozmawiac z właścicielem- przecież to wyjątkowy dzien:-)

Pozdrawiam

Magda- córka Właściciela:-)
A mi powiedzieli, ze nie mozna zorganizować pokazu, bo sasiadzi dzwonia na policjie :(

anulka802 napisał(a):

> Hej
>
> Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
> JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd
> itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod
> grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w
> praktyce?
> CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
> Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.
>
>
> Pozdrawiam
> Ania
W Bardo bardzo ładnie odpala sie fajerwerki:-)- kilkakrotnie już uczestniczyliśmy w tworzeniu pokazu na weselach w tym miejscu i z tego co nam widomo, to wszyscy Nasi klienci byli bardzo zadowoleni z tego miejsca, obsługi oraz jedzenia. Bardzo ładny lokal, dobra obsługa. Również serdecznie polecamy:-)!!!!
Polecam
Z tego co sie orientuje jest problem z ciastami domowymi, bo jakby sie ktos potrul to bardo bedzie mialo problemy, tak mi tlumaczyli ;-)

do góry