Widok

rozpuszczone wlosy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny chce miec na slubie rozpuszczone wlosy,bez welonu tylko z jakims kwiatkiem z boku..za 2 tyg ide do fryzjera i chce mu mniej wiecej powiedziec jak bede chciala miec je zrobione..myslalam o tym zeby je lekko upiac..macie jakies fotki???
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie tez sie tak zastanawiam, ale w innej sie nie widze:/
image
image
Kati prześliczna ta fryzurka też mi się coś takiego marzy. Zastanawiam się tylko czy to jest praktyczne, boję się że nie wytrzyma całonocnych szaleństw.
mnie sie marzy cos prostego:
image
image
image
moze jakies nowe inspiracje??
image
image
czy ktos majac dlugie wlosy do pasa .... krecil dzien przed slubem ??? ja gdy nakrecam w ten sam dzien fryzura trzyma sie pare godzin....ciekawe czy nakrecajac dzien przed bedzie dluzej sie trzymac ? dodam ,ze mam bardzo gęste włosy wiec sa dosc ciezkie.
sara13- bardzo fajna stronka- warto zerknac,znalazlam tam kilka pomyslow.
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
znalazlam w neci kilka ciekawych propozycji upięć na bok i włosów rozpuszczonych:)

image

image

image

image

image

image

image
nie chce miec welonu wogole we wlosach wiec szukam odpowiednio duzego kwiata i koloru zeby dopasowac go do mojej sukni i jasnych wlosow
image
image
wg mnie do włosów blond tez pasuja jasne kwiaty. Nie jestem w ogóle zwolenniczką np czerwonych kwiatów we włosach na ślubie, bo najczęściej kwiaty 'zastępują" welon, więc wg mnie powinny być białe lub ecru
do ciemnych wlosow idealnie pasuja jasne kwiaty takie jak lilia albo roza..a co do jasnych blond??
image
image
kunegunda moim zdaniem kwiat we włosach powinien bardziej pasować do sukienki :) bukiet po ceremoni zostawisz :) a kontrast przy ciemnych włosach jak najbardziej wskazany :)
image
dziewczyny mam pytanie, który może jest trochę głupie. Ale zastanawiam się,czy kwiat we włosach musi byc taki sam jak kwiaty z bukietu? bo ja planuje mieć bukiet z ciemno-bordowych cantedeskii, a włosy mam ciemne i taki kwiat byłby mało widoczny. Do sukni pasowałaby mi jakaś róża ecru,ale nie wiem,czy tak można...
Dziewczyny, natknęłam się dzisiaj na tą stronę zupełnie przez przypadek
http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=hair

Może coś Was zainspiruje. Jest tam tylko 1490 stron z fryzurami :D
Natalnik, można dostać warkocze-treski i dopiąć.
image
ja mam zupełnie krótkie, ale taki mam plan, zeby mi urosły do lipca, żeby warkocza zrobić hihi tak poważnie z tym warkoczem mówię. jakiś wplatany, fajny ;-)
imageimage
moje wlosy naleza raczej do niesfornych,sa kręcone ale nie loczki tylko własnie niesforne fale:-)
image

Ja mam idealnie proste włosy i stwierdziłam że nie będę ich na siłę kręcić :) Ale jeszcze nie wiem jak chcę je mieć ułożone :D
image image

wydaje mi sie ze wlosy rozpuszczone beda bardziej konfortowe niz np.kok ktory tak naprawde moze nie wytrzymac-przytulanek,tancow,obkrecanek i roznowsci ze strony jakiś cioć czy wujków:-)
image

dzieki dziewczyny za nowe pomysly..jestem pewna do moich rozpuszczonych wlosow ale nie wiem czy do konca bedzie to wygodne
image
image
noc poślubna to tylko mit który zdzrza sie u niewielu par:-)zamiast Noc Poślubna powinno sie to nazywać poranek poślubny bo dopiero wtedy sie ma siły i chęci na jakiekoliwe figlowanie:-)a co do fryzur jestem na etapie przeszukiwania zdjec w internecie i jak narazie te ktore wkleilam sa najlepsze jak dla mnie:-)
image

do góry