Widok

sala bankietowa Victoria

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wczoraj na trasie Gdynia-Żukowo wypatrzyłem tę salę, proszę o jakieś informację jeśli ktoś posiada to będę bardzo wdzięczny za fotki, za wszelkie informacje z góry wielkie dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
podciągam, naprawde nic nie wiecie na temat tego miejsca?pomocy!!!
ma ktos moze namiary na ta sale?

image
image
a orientujesz się może , bo mnie interesuje sam sala a obsługę mam swoją, dokładnie chodzi mi o wynajęcie samej sali
źle przeczytałam...a raczej nie przeczytałam :-) sugerowałam sie tematem postu...tej sali nie znam

image
a co Ty tam robiłeś ;p też widziałam tą salke z trasy :) ale nic o niej nie wiem pozdrowionka

image
ja byłam tam na imprezie karnawałowej, wtedy sala była jeszcze świeżo otwarta. No cóż kuchnia pozostawiała jeszcze wówczas wiele do życzenia, sala ogólnie ok - klimatyzowana na jakieś 150 osób, tylko toalet mogło być więcej ;) Najlepiej tam wjechać, obejrzeć i popytać o ceny.
chodzi dokładnie o sale bankietową Victoria, tam chyba nie ma hotelu, na budynku jest wielka nazwa jak w tytule, czy ktoś coś słyszał na temat tego miejsca?
hmm, a ja słyszałam inną opinię... że jedzenie takie sobie
ale gusta są różne

image
image
chodzi o Hotel Viktoria? byłam tam na weselu rok temu. jedzenie smaczne i ogólnie ok

image
do góry