Widok
bylam jako gość, no i mieszkam nieopodal, więc wiem co i jak:) zrobiłabym tam swoje wesele, ale ja mam 140 osób... 130 pewnie się zmieści, ale na ciasno. Byłam na weselu na 86 osób i to była ilość idealna, 130 osób raczej bym tam nie wciskała. Ale to też zależy czy na te 130 osób przyjdzie 100% :) Bo alga jest naprawdę fajnym miejscem na wesele, ale nie na aż tak duże:)
Ja nie bede miala duzego wesla 65 osob
Od czasu jak bylismy tam na weselu znajomych wiedzialam ze chce tam i koniec ;D
Nie mam zadnych zastrzezen do wystroju w sumie jeszcze jestem przed spotkaniem z panem Markiem ale mam juz umowione spotkanie i jade w sumie po to zeby juz podpisac umowe i zaplacic zaliczke takze juz sie raczej nie rozmysle
co do noclegow kwota nie jest strasznie wygorowana a pokoje sa ladne kazdy z lazienka wyremontowan naprawede uwazam ze to swietne miejsce tylko nie wiem jak to jest z duzymi weselami
Od czasu jak bylismy tam na weselu znajomych wiedzialam ze chce tam i koniec ;D
Nie mam zadnych zastrzezen do wystroju w sumie jeszcze jestem przed spotkaniem z panem Markiem ale mam juz umowione spotkanie i jade w sumie po to zeby juz podpisac umowe i zaplacic zaliczke takze juz sie raczej nie rozmysle
co do noclegow kwota nie jest strasznie wygorowana a pokoje sa ladne kazdy z lazienka wyremontowan naprawede uwazam ze to swietne miejsce tylko nie wiem jak to jest z duzymi weselami
Nie wiem jaki będzie komentarz Marysi, ale jako rodzic mogę już wystawić opinię ,,drugiego pokolenia" .
Mam jeszcze jednego syna i jeżeli będę miała jakiś wpływ na jego wesele to na pewno będzie Alga bo:
1. Pan Marek - nie znam sympatyczniejszego organizatora
2. kuchnia - niebo w gębie, ilość potraw nie do przejedzenia
3. obsługa - mistrzostwo świata
4. ośrodek - przepiękny
5. cena - naprawdę nie powala z nóg
Uważam, że to był naprawdę najlepszy wybór co potwierdzają chórem nasi goście. Nasze wesele 109 osób dorosłych + 14 tzw ,,połówek" wydaje mi się, że to optymalna liczba gości, przy większej liczbie mogłoby być ciasno na parkiecie :)
Mam jeszcze jednego syna i jeżeli będę miała jakiś wpływ na jego wesele to na pewno będzie Alga bo:
1. Pan Marek - nie znam sympatyczniejszego organizatora
2. kuchnia - niebo w gębie, ilość potraw nie do przejedzenia
3. obsługa - mistrzostwo świata
4. ośrodek - przepiękny
5. cena - naprawdę nie powala z nóg
Uważam, że to był naprawdę najlepszy wybór co potwierdzają chórem nasi goście. Nasze wesele 109 osób dorosłych + 14 tzw ,,połówek" wydaje mi się, że to optymalna liczba gości, przy większej liczbie mogłoby być ciasno na parkiecie :)