Widok

sala tereska

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy miał ktoś ostatnio wesele na sali Tereska w Szemudzie?? Podobało się?? jak wygląda sala? tak jak na zdjeciach na ich stronie, czy są jakies zmiany? i czy wlasciciele nie robia problemów?/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam, ze tam jest fajnie i dużo jedzenia:)
image

Uploaded with ImageShack.us
heh:) no tak jedzenie wazne:) ale zalezy od kucharza, a bede miala swojego:) bede tam miala wesele prawdopodobnie, takze szukam swieżych opini o sali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam tam wesele w przyszłym roku :) polecili mi sale znajomi. Też mam swoją kucharkę.
a sale sami stroicie czy kogoś wynajmiecie??:)
Właśnie się zastanawiamy, ale raczej sami:) a Wy jak?:)
wokół tyle pięknych sal, że Tereska to już nie na te czasy, wygląda jak remiza a do tego trzeba sobie ją samemu przed weselem sprzątnąć bo ich obsługa pozostawia wiele do życzenia no i jak chcesz dobrze zjeść to weź swoją kucharkę
fakt, sa ładniejsze sale i bliżej ale niestety tylko na tej sali można miec swojego kucharza, bo na kazdej innej juz maja swoj catering i nie przyjmuja "obcych" na kuchnie,a ja wole nie ryzykowac z jedzieniem i wziąśc kogos sprawdzonego. a sale chcielismy sami stroic ale jednak sie zastanawiamy czy nie lepiej bedzie kogos wynajac. Trzeba wziasc pod uwage ze dekoracje tez beda troche kosztowac, i jezeli nie bedzie to az taka duza roznica w cenie to nie bede sobie strojeniem glowy zawracac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mary88, A kiedy macie mieć wesele? Wiesz może, czy można gdzieś tam zarezerwować noclegi w okolicy?
w lipcu, wiem że są tam pokoje do wynajęcia, ale chyba 3 albo 4 bo juz nie pamietam:/ a tak to nawet sie nad tym nie zastanawialam.. a co do strojenia szali jeszcze :) to ktos podpowiedzial mi zeby jechac na gielde kwiatowa do gdanska (tanio i duzy wybor wszystkiego) i tam kupic dekoracje i po prostu samemu przystroic tą sale.
Właśnie też słyszałam, że warto na giełdę w Barniewicach. Dlatego, też sami zdecydowaliśmy się stroić salę. Ja mam wesele w czerwcu więc zdam Ci relację ;) Jestem ciekawa ile wyniosą opłaty za rachunki. A już macie podpisaną umowę??
za rachunki, obrusy i itp licze tysiac zlotych dodatkowo,mam nadzieje ze nie bedzie wiecej.. tak, mamy umowe spisana.
Bercia zaglądasz tu jeszcze??
Tak:) jak tam przygotowania?
powoli zaczynam się denerwować :P jeszcze mi fotografa brakuje :| ale vodka jest czyli powinno iść z górki hehe a jak tam u Ciebie?
Jestem na etapie kupowania wódki:) Fotografa i zespół mam:) Znalazłam nawet sukienkę. Zastanawiałaś się nad dekoracją sali, w jakich kolorach?? Co do nerwów, też się zaczynam denerwować:P Twoja kucharka widziała już salę ?? Ja z moją muszę się wybrać, widziała tylko zdjęcia.
kolory?? hmm tam na sali raczej bordo pasuje, bo jest troche pstrokata, chociaz mi osobiscie podoba sie polaczenie bieli z zielenia, ale pewnie zostanie to bordo:) ooo ja z sukienka to daleko w polu jestem;] Kucharz którego mam już pracowała na tej sali także wie co i jak.
Jak tam Mary88 przygotowania?
Wybieramy obraczki,ale mamy bardzo odmienne zdania,wiec troche to pewnie jeszcze potrwa:) niedawno nauki zrobilismy,jeszcze poradnia zostala.a tak to codziennie przegladam dekoracje sal i obmyslam co by tu pieknego stworzyc:) no i bukiet,niewiem na jaki sie zdecydowac:/a co u Ciebie?
No my też po naukach i tylko poradnia została :) co do obrączek też mamy odmienne zdania. Też się zastanawiam nad dekoracją sali, nie wiem, czy dekorować samemu, czy komuś zlecić...
do góry