Widok
Witam. Wszystko zalezy od tego na ile chces osób. Moge Ci napisac jakie sa miejsca w Rumi. Hotel Faltom (znam ze studniówki - dobre jedzenie), hotel Falko (byłam tam na 2 weselach - bardzo fajnie), Tequila (tez byłam tam na 2 weseleach - mają 2 sale myślę na na ok 70 osób, ale nie jestem pewna), jest jeszcze Zochlina (drewniana chata góralska, tez maja 2 sale na górze i na dole obie na max. 60 osób), Jaga (nie wiem nie byłam) i to chyba wszystko jeżeli chodzi o Rumię. Co do Gdyni jest tego sporo i myślę ze na pewno ktos ci coś poleci. Mi się podoba Rodizio na kamiennej górze.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Szczerze polecam sale w hotelu Falko!Widzialam piekne dekoracje.Maja ogromna sale balowa i przemila,profesjonalna obsluge- niestety trzeba podpisac dziwna umowa, w której jest zapisane,ze cena od osoby moze ulec zmianie. Ubawilam sie przy tym, bo pan wmawial mi,ze moze nastapic kryzys gospodarczy:)Ale oprocz kierownika sali wszyscy sa tam mili-zwłasza własciciele!
Hej!Ja z całą pewnością polecić mogę restaurację Tequila w Rumi. Mamy tam wesele 29 kwitnia 2006. Mają diwe sale, my będziemy bawić sięna tej większej na dole, pomiecsić może max. 100 osbób, ta mnijsza na górze również jest przyzwoita. Co ważne mają bardzo konkurencyjne ceny, i miłego kierownika! pOzdrawiam:)