Widok

sala weselna Szrot w Gościcinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
w grudniu ktoś miał mieć tam wesele i obiecał zopiniować to miejsce
poproszę o streszczenie wesela i fotki,jeśli można
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem o jaka sale ci chodzi.poszperaj po watkach,ona sie pare razy pojawiala.. nawet ja kiedys cos o nia sie dopytywalam.powodzenia

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem,ze byly watki,czytalam o nich,ale byla raz dziewczyna ktora pisala,ze bedzie miala tam niedlugo wesele i da mi znac jak bylo
bylam tam na weselu w pierwszy dzien swiat , u przyjaciolki.
Byla dosc kiepska orkiestra ktora troche popsula calosc..szkoda ze nie znam nazwy zespolu ale sie dowiem.
co do sali... stolu ustawione rzedami, na czole dlugi stol dla rodziny i samej pary mlodej. Podloga do tanca nie najlepsza - kafle! czyli walczy sie na obcasach zeby sie nie przewrocic.... dla prawdziwych tanccerzy to dramat..walczylam zeby nie stracic przyczepnosci z podlogą;-)
obsluga dobra, mlode dziewczyny ale naprawde niczego nie brakowalo., co do jedzenia: dobre resturacyjne jedzenie, ale nie jakies mistrzostwo kulinarne.
Ogolna ocena 3+ ale to przez orkiestre, bo jak nie ma kto prowadzic ciekawie imprezy to... uwazam ze siadanie " na jednego" na 40 min i nie puszczenie w tle jakiejs muzyki dla reszty ktorzy chca tanczyc... to dramat.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dowiedz sie co to za orkiestra,ja tez raz bylam na takim weselu i az nie chce myslec ze na moim mialoby cos takiego byc

image
image
ja bylam wstrasnieta.. kolo pierwszej/ drugiej goscie juz sie rozgladali... wszyscy juz mieli dosc jedzenia... nie bylo muzyki wiec zaczeli sie rozchodzic...

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co to był za zespół? Żebym czasem na niego nie trafiła :)
No i mamy modelowy przykład oszczędności, które bokiem wychodzą...Pewnie zespół kosztował z 1500...
Uwierz mi ze cena nie ma zasadniczo znaczenia, byłam na kilku( 8) weselach i były różne zespoły w róźnych cenach. My mamy dwu osobowy zespół, tani, i nie wzieliśmy ich ze względu na cenę tylko dlatego, że fajnie grają, śpiewają i prowadzą imprezę.
Zazwyczaj rozreklamowani muzycy biorą dużo bo za coś muszą opłacać reklamę, a ci nie znami a dobrzy nie musza tego robić bo mają klientów z wekendu na wekend i ciężko u nich o wolny termin, bo pary polecają sobie nawzajem. Ale oczywiście co do tego nie ma reguły :)
Pozdrawiam

image
image
Nie uwierzę...Cena ma znaczenie. Nie będę się licytował ilością imprez (nie tylko wesel), na których bywałem. Zastanawiam się tylko nad sensem dwuosobowego zespołu. Przecież z góry wiadomo, że będą się posiłkowali podkładami, itp. To ma być zespół? Toż to twór dość dziwny. Pół DJ, pół zespół. Albo się decyduje na muzykę "live", albo bierze DJ. Kompromisy w tej materii słabo wychodzą, patrz "artystka" Mandaryna...;-). Zwróciłaś uwagę na istotny szczegół, z reguły pomijany przy wyborze muzyki - konferansjerka. Jakoś w swych wywodach nikt nie zwrócił uwagi na właściwe używanie języka polskiego, płynność wymowy, dykcję...
"Zazwyczaj rozreklamowani muzycy biorą dużo bo za coś muszą opłacać reklamę, a ci nie znami a dobrzy nie musza tego robić bo mają klientów z wekendu na wekend i ciężko u nich o wolny termin" - a tego to mi się komentować nie chce, bo to....głupie (wybacz szczerość).
Ja byłam na Sylwestra u Szrota na dolnej sali mialam obcasy 8 cm czyli nie jakies niskie i wcale nie tracilam przyczepności z tymi kafelkami jak ktos umie tanczyc to na wszystkim dobrze bedzie tanczyl. Orkiestra byla super mysmy się bawili do 6.00 rano jak wychodzilismy to jeszcze mnostwo ludzi bylo na parkiecie :) Jedzenie bylo dobre, obsluga tez sie sprawdzila. Jak dla mnie i moich znajomych to byl bardzo udany sylwester. Sami bedziemy mieli wesele u Szrota i wlasnie na dolnej sali i bardzo, bardzo jestesmy zadowoleni z tego wyboru:) Chcialabym sie dowiedziec co za zespol byl u przyjaciółki kamiennej1.
My bardzo polecamy sale w Gościcinie.

Złej baletnicy i rąbek u spódnicy...:-). Ale odrobina obiektywizmu też nie zaszkodzi...Miejsca do tańczenia nie wykłada się glazurą. Przecież sama napisałaś "mnostwo ludzi bylo na parkiecie". Wiem, wiem...czepiam się.
OJEJ, moja poprzedniczko, tak sie sklada ze jestem tanerka i na kaflach sie nie tanczy!~powinnas to wiedziec. tanczylam do konca zeby przyjaciolce wesela nie psuc i sie bawic mimo ze reszta kolo 2 juz wychodzila...
zespol nie byl na moim weselu.. takze dlatego nazwy nie znam.
sylwester to nie wesele!

image
widac ich stac na parkiet nie bylo....

image
Ciiiiicho kobiety, odrobina umiaru. Bo zaraz garnkami rzucać będziecie;-)
HAHAHHAHA

image
Widocznie była promocja w Praktikerze...Jednak nie należy mylić wystroju toalety z salą balową;-)
TU PEŁNA ZGODA! ja tego naprawde nie rozumiem, co im szkodzilo zrobic chociaz maly kawalek parkieciku ... zwykle deski bylyby lepsze...:))jak na pokladzie

image
Oj, czepiasz się. Mamy "prawie" pokład...a dalej tak jak w reklamie, hihi.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

image
a masz jakię fotki z tej sali?

image
image
ja bylam w sieprniu tam na weselu jako gosc.

i jak bylo?
up
wiesz hmm... obsluga taka sobie jedna kelnerka z mina jakby pracowala za kare bez przerwy sie przeciskala i "przepraszam" "przepraszam" chyba z milion razy poweidziala to slowo na weselu. Swiatylo sie palilo bez przerwy nie bylo takiego nastroju kameralnego. to takie mje subiektywne...

stary temat, ale mam nadzieje,ze jednak na kafelkach sie nie oprzewracam :)
a co do kelnerek, to na weselu bedzie wiecej niz jedna - tak ustalone :) chyba 4ry na 80os. jesli sie nie myle :)
czy ktos jeszcze moze wyrazic swoje opinie na temat sali...?

cywilny
image
koscielny
image
ja bylam na weselu 120 osob byly 2 mlode kelnerki i 1 starsza babeczka. nestety nasz stol obslugiwala ta niemila ;(( no poza tym swiatlo dawalo w galy i nie bylo klimatu ;(

Opowiadacie bzdury na temat tej sali. Ja mam nidługo tam wesele.Rok temu bawiłam się na weselu kuzynki. Podłoga tam jest antypoślizgowa. Nie ma najmniejszych problemów z tańcem nawet na wysokich opcasach. Sale sa klimatyzowane. Jedzenie i obsługa ok. Dodatkowe atrakcje w postaci dzika czy prosiaka. Polecam z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś jeszcze może miał tam wesele i chce się podzielić wrażeniami?? słyszałam, że dekoracja sali jest gratis, może ktoś wie, co obejmuje ten cały "gratis", czy można dawać własne sugestie i propozycje?
image
up...
image
podbijam
image
......
podbijam jeszcze raz
image
...............
image
byłam tam na dwóch weselach
i jak wrażenia??
image
up , podbijam..

co do nazwy to sala nie ma zbyt zachecającej nazwy :)

image
nazwa pochodzi od nazwiska państwa Szrot :)
image
ja- jako osoba, która głębiej sie tym nie interesowała bylam w szoku co do nazwy:)
image
było super sala klimatyzowana i pięknie wystrojona obsługa tez bardzo miła serdecznie polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zachowujecie się jakbyscie były nie wiadomo jakimi szlachciankami... ja bede miała w szrocie i nie wazne gdzie bedzie wesele liczy sie atmosfera i dobra muzyka a najwazniejsze dla mnie bedzie że ja i mój narzeczony bedziemy od tego dnia małżeństwem. ale jak ktos chce robic pokazówy..... to pewnie z********a za granicą żeby sie w polsce pokazać że POLAKA stać.... a po 2 latach wystawnego weslea rozwód...;] cynicy..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałem okazję być w tej sali jako fotograf.

Kilka luźnych spostrzeżeń - duuuuużo żarcia, zwinna obsługa, przyjemny ogródek, a i nikt z tańczących też orła nie wywinął.

Atmosferę podgrzał zespół, szkoda, że nazwy już nie pamiętam, ale wywijali non-stop z króciutkimi przerwami. Fajne chłopy i przyjemna babka.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nazwa zespołu !!!!!
Sala bardzo ładna,zadbana. Obsługa bardzooo miła:)
jedzenie smaczne. Bardzo polecam:)
A co do kafelek to naprawdę nie ma na co narzekać ponieważ ja nie miałam problemu z poruszaniem się oraz tańczeniem.
POLECAM!!!
pozdrawiam:)
Poprosze o jakies nowsze opinie na temat sali "Szrot"
tez bede miala tam wesele w pazdzierniku i mam nadzieje ze dobrze wybralismy...
Hej ja mam wesele tam 30.04 na górnej sali i powiem wam ze teraz jak byłam zobaczyłam jak ona wygląda ro aż mnie zamurowało ;) górna sala nie jest już w kolorach żółto pomarańczowych tylko w takim beżu a na wejściu ciemne tapety :) ciężko mi to opisać ale wygląda o niebo lepiej tak elegancko :) dolna sala tez będzie zmieniana :)
Jeśli chodzi o menu to ja za cenę 170zl/osobę mam bardzooooo dużo jedzenia :) dekoracje wybraliśmy razem z właścicielką jest wiele pomysłów i propozycji, ciesze się ze tam właśnie mamy wesele i już nie mogę się doczekać tego 30.04 ;)
image
Miałam wesele 28.05.2011 r. właśnie w sali Szrot i muszę powiedzieć, że wszystko, dosłownie wszystko było bez zastrzeżeń!

Obsługa - bardzo miłe panie,
jedzenie - dużo i WSZYSTKO BARDZO DOBRE, wszyscy moi goście je zachwalali, jedzenia było wystarczająco dużo również na poprawiny, zabrałam też część do domu, także o ilość w tym przypadku nie trzeba się martwić,
wystrój sali - śliczny
kontakt z właścicielką - naprawdę bardzo dobry, bardzo sympatyczna
pokoje które można wynająć i pokój dla pary młodej (który jest gratis) - również super
Obok sali jest miejsce gdzie można zrobić sobie przepiękne zdjęcia, a okolica spokojna.
No i co pewnie też wszystkich interesuje CENA - bardzo przystępna a porównywałam kilkanaście ofert sal zanim wybrałam tę jedna, także polecam.

Uważam, że lepiej nie mogliśmy wybrać :)
Witam ! Ja również miałam w tym roku w tej sali wesele i moje odczucia były zupełenie odwrotne, ponieważ bardzo NIE MILE była zaskoczona gdyż , obiecane było zupełnie coś innego...tzn.:

-obsługa - jako taka (zero uśmiechu) wyglądałao to jakby z musu pracowały także......
-Jedzenie : drogie jak na reprezentowane i widziwiane jakie to będzie cudowe , jedzenie samkowałao (zwłaszcza mięsne dania) jakby nieświeże....tudież pieczone na jednej patelni (zapach)
-w ramach ceny miał być dodatkowy tort - w rzeczywistości nie był -,- i gdy mój mąż się upomniał zrobili coś na tzn. odwal na samym kremie - ochyda nikt tego praktycznie nie tknał ...
wystrój - standardowwy -żadnego ,,WOW"
A KONTAKT Z WŁAŚCICIELKĄ - tekst w stylu: ,, Decydują się panstwo czy nie??!! bo nie mam czasu (wstała z miejsca i przygasiła światło gdzie ja z moją obecna teściową i matką jeszcze sidziałysmy w celu ustalenie szczegówłow ) co do ogrzewanie było dużo ale , jednak z łaską się dogadałam.........

Generalnie wesele miałam wspaniałe z własnym wyborze orkiestry (bomba) oraz miły towarzystwie , a co do sali w skali 1-10 daję ...3
Jedankże Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Coś mi się nie chce wierzyc Mery w to co piszesz bo w ciągu poltora roku bylam tam na 3 weselach w tym jedno wlasne i co do jedzenia absolutnie sie nie zgodze gdyz jedzenia bylo baaardzo duzo i bylo za kazdym razem bardzo dobre. Do obsugi tez nie mam zastrzezen gdyz Panie kelnerki były sympatyczne a to ze nie smialy sie jak glupie do sera to mi nie przeszkadzalo, mialy byc skoncentrowane na serwowaniu dań i przy tym uprzejme i tak tez bylo. I cos mi sie nie podoba z tym tortem głownym co napisalas bo tort zawsze byl na weselach (tzn. napewno byl na tych 3 weselach w ktorych bralam udzial). Jeżeli mowa o dekoracji sali to w cene wliczona jest dekoracja stolow a dodatkowa dekoracje albo robisz sama albo korzystasz z firmy dekoratorskiej. Jeżeli chodzi o kontakt z włascicielka to byl ok, coprawda probowala nas naciagnac na rozne dodatkowe odplatne bajery ale nic na sile. Są jednak diwe rzeczy przed ktorymi przestrzegam. Najwazniejsza to ta ze przy rozliczeniu wlascicielce czesto wiecej wychodzi ze mamy dopolacic niz faktycznie powinnismy, moze nie sa to duze kwoty bo w moim przypadku bylo to 100 zl u brata 200. tak wiec proponuje w domu wczesniej wszystko dobrze przeliczyc zeby pozniej nie bylo niespodzianki :) ahaaaa i drugie zastrzezenie to na moim weselu mialam wynajete jedno lozko w pokoju dla malego dziecka, po wejsciu do pokoju okazalo sie ze jakies robale leza na podlodze a mozna byloby to przeciez odkurzyc :) dlatego sale weselna szrot oceniam w skali od 0-10 na 7,5 :)

ps. slub odbyl sie w tym roku w sierpniu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam tam na weselu tydzień temu i chyba też zamówię tą salę (byłam na dole). Wystrój naprawdę elegancki, bardzo dużo żywych kwiatów, jedzenie ok, nie było to jakieś mistrzostwo kuchni ale było smaczne i dużo. Zespół super z polecenia Pani właścicielki, grali po prostu wszystko co kto sobie zażyczył i bardzo długo ze stałym uśmiechem na twarzach i ogólnie właścicielka przemiła, wszystko u niej można było załatwić. Co mi się trochę nie podobało to klimatyzacja bo na początku było zimno i oświetlenie jest ciągle włączone, można by zrobić od czasu do czasu jakiś nastrój i wesele z góry było trochę słychać. Kelnerki bardzo miłe.

Byłam tam też na weselu 2 lata i wtedy mi się nie podobało, ale tym razem byłam naprawdę zachwycona.
Polecam ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ogladałam wczoraj sale na dole. Jest odnowiona z parkietem do Tańca i nowocesnum oswietleniem. Jestem zachwycona.

sala weselna Szrot w Gościcinie

Ja salę tam polecam, mimo różnych opinii jakie krążą, byłam w zeszłym roku na weselu w sierpniu 2013, bardzo ładna, jasna, klimatyzowana. Jedzenie dobre i sporo, nie ma co narzekać, stół wiejski jest gratis z nalewkami jakimiś, za wesele z tego co się orientuje płaci się w tym roku 160zł/os, a poprawiny -2000zł (bez względu na liczbę osób). Właścicielka sali poleca orkiestrę "Party" i świetny jest ten zespół, dodatkowo poleca barmana p. Arka też świetny gość :) mimo tego jednak właścicielka nie wydaje mi się być miłą osobą, ponieważ kiedy zgubiłam nr tel do p. Arka (który otrzymałam od niego na tym weselu) ona nie przekazała mi jego nr, bo nie robię swojego wesela u niej!? przynajmniej tak to odebrałam bo pierwsze pytanie jakie padło to "czy u niej robię wesele?" a potem usłyszałam już wykręcanie się właścicielki, że nie ma tego nr przy sobie.

Piszę więc w tym wątku też dlatego, że może ktoś kto już miał wesele zna nr do tego barmana i mi pomoże, bo termin mam już zarezerwowany, ale nie mam jak się skontaktować z tym Panem ;/

Ogólnie gdyby nie to, że będąc na tym weselu miałam już zarezerwowany zespół i salę, nie wahałabym się zarezerwować z narzeczonym Party, a co do sali też bym pomyślała. Sama mam wesele za miesiąc w innym miejscu- nieco tańszym i podobno też świetnym, to się okaże :)
Ja na weselu w Szrocie byłam w pazdzierniku na dolnej sali i musze przyznac,że nawet nie przepuszczałam,ze będzie tak super; jedzenie bardzo smaczne,obsługa miła,pani włascicielka bardzo sympatyczna i kompetentna, sala bardzo ładna,wszystko w samych superlatywach,bez zastrzeżeń ,a do tańca przygrywał nam zespół "SUPRA",cudowny zespół.Wszyscy goscie do dzis wspominają bardzo udane wesele.Z czystym sercem polecam tą sale i orkiestrę.

Wszystko ładnie pięknie wygląda,natomiast jeśli chodzi o miejsce to takie średnie.Najbardziej uderzyło mnie to,że właścicielka Pani Maria Szrot wydaje się miłą i sympatyczną osobą a niestety doszły mnie słuchy,że wykorzystuje swoich pracowników. Nie dość,że pracują po nocach wiele godzin często po 10-12 to nie płaci jak powinna.Za pracę w sylwestra 2018 każdemu pracownikowi zapłaciła tylko 200zł?! Czy to jest poważne!? 12-14 godzin i takie ochłapy dostać a co najlepsze chciała być niby taka dobra i zaproponowała niektórym swoim pracownikom nocleg,niby to taki łady gest ale nie omieszkała powiedzieć że skasuje za to 50zł od osoby za 3-4 godzinki snu,bo następnego dnia sprzątanie lub inna impreza. Oczywiście pełno pracowników pracujących wiele miesięcy i to na czarno. Przykro się słucha takich rzeczy.Także jak dla mnie to dyskwalifikuje to miejsce,jeśli tak traktuje się ludzi.nie polecam! Nie chce wspierać takich typu ludzi.

My się długo naszukaliśmy sali, która by nam w 100% odpowiadała i łatwo nie było. Dopiero w Chmielnie znaleźliśmy Krzewi Róg. Bardzo dobre wrażenie na nas zrobili właściciele i obsługa - doświadczenie, profesjonalizm. Otrzymaliśmy od nich dużą pomoc. A samo wesele zostało perfekcyjnie przygotowane

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry