Widok

sala weselna Szrot w Gościcinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
w grudniu ktoś miał mieć tam wesele i obiecał zopiniować to miejsce
poproszę o streszczenie wesela i fotki,jeśli można
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem o jaka sale ci chodzi.poszperaj po watkach,ona sie pare razy pojawiala.. nawet ja kiedys cos o nia sie dopytywalam.powodzenia

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem,ze byly watki,czytalam o nich,ale byla raz dziewczyna ktora pisala,ze bedzie miala tam niedlugo wesele i da mi znac jak bylo
bylam tam na weselu w pierwszy dzien swiat , u przyjaciolki.
Byla dosc kiepska orkiestra ktora troche popsula calosc..szkoda ze nie znam nazwy zespolu ale sie dowiem.
co do sali... stolu ustawione rzedami, na czole dlugi stol dla rodziny i samej pary mlodej. Podloga do tanca nie najlepsza - kafle! czyli walczy sie na obcasach zeby sie nie przewrocic.... dla prawdziwych tanccerzy to dramat..walczylam zeby nie stracic przyczepnosci z podlogą;-)
obsluga dobra, mlode dziewczyny ale naprawde niczego nie brakowalo., co do jedzenia: dobre resturacyjne jedzenie, ale nie jakies mistrzostwo kulinarne.
Ogolna ocena 3+ ale to przez orkiestre, bo jak nie ma kto prowadzic ciekawie imprezy to... uwazam ze siadanie " na jednego" na 40 min i nie puszczenie w tle jakiejs muzyki dla reszty ktorzy chca tanczyc... to dramat.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dowiedz sie co to za orkiestra,ja tez raz bylam na takim weselu i az nie chce myslec ze na moim mialoby cos takiego byc

ja bylam wstrasnieta.. kolo pierwszej/ drugiej goscie juz sie rozgladali... wszyscy juz mieli dosc jedzenia... nie bylo muzyki wiec zaczeli sie rozchodzic...

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i mamy modelowy przykład oszczędności, które bokiem wychodzą...Pewnie zespół kosztował z 1500...
Uwierz mi ze cena nie ma zasadniczo znaczenia, byłam na kilku( 8) weselach i były różne zespoły w róźnych cenach. My mamy dwu osobowy zespół, tani, i nie wzieliśmy ich ze względu na cenę tylko dlatego, że fajnie grają, śpiewają i prowadzą imprezę.
Zazwyczaj rozreklamowani muzycy biorą dużo bo za coś muszą opłacać reklamę, a ci nie znami a dobrzy nie musza tego robić bo mają klientów z wekendu na wekend i ciężko u nich o wolny termin, bo pary polecają sobie nawzajem. Ale oczywiście co do tego nie ma reguły :)
Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie uwierzę...Cena ma znaczenie. Nie będę się licytował ilością imprez (nie tylko wesel), na których bywałem. Zastanawiam się tylko nad sensem dwuosobowego zespołu. Przecież z góry wiadomo, że będą się posiłkowali podkładami, itp. To ma być zespół? Toż to twór dość dziwny. Pół DJ, pół zespół. Albo się decyduje na muzykę "live", albo bierze DJ. Kompromisy w tej materii słabo wychodzą, patrz "artystka" Mandaryna...;-). Zwróciłaś uwagę na istotny szczegół, z reguły pomijany przy wyborze muzyki - konferansjerka. Jakoś w swych wywodach nikt nie zwrócił uwagi na właściwe używanie języka polskiego, płynność wymowy, dykcję...
"Zazwyczaj rozreklamowani muzycy biorą dużo bo za coś muszą opłacać reklamę, a ci nie znami a dobrzy nie musza tego robić bo mają klientów z wekendu na wekend i ciężko u nich o wolny termin" - a tego to mi się komentować nie chce, bo to....głupie (wybacz szczerość).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam na Sylwestra u Szrota na dolnej sali mialam obcasy 8 cm czyli nie jakies niskie i wcale nie tracilam przyczepności z tymi kafelkami jak ktos umie tanczyc to na wszystkim dobrze bedzie tanczyl. Orkiestra byla super mysmy się bawili do 6.00 rano jak wychodzilismy to jeszcze mnostwo ludzi bylo na parkiecie :) Jedzenie bylo dobre, obsluga tez sie sprawdzila. Jak dla mnie i moich znajomych to byl bardzo udany sylwester. Sami bedziemy mieli wesele u Szrota i wlasnie na dolnej sali i bardzo, bardzo jestesmy zadowoleni z tego wyboru:) Chcialabym sie dowiedziec co za zespol byl u przyjaciółki kamiennej1.
My bardzo polecamy sale w Gościcinie.

Złej baletnicy i rąbek u spódnicy...:-). Ale odrobina obiektywizmu też nie zaszkodzi...Miejsca do tańczenia nie wykłada się glazurą. Przecież sama napisałaś "mnostwo ludzi bylo na parkiecie". Wiem, wiem...czepiam się.
OJEJ, moja poprzedniczko, tak sie sklada ze jestem tanerka i na kaflach sie nie tanczy!~powinnas to wiedziec. tanczylam do konca zeby przyjaciolce wesela nie psuc i sie bawic mimo ze reszta kolo 2 juz wychodzila...
zespol nie byl na moim weselu.. takze dlatego nazwy nie znam.
sylwester to nie wesele!

widac ich stac na parkiet nie bylo....

Ciiiiicho kobiety, odrobina umiaru. Bo zaraz garnkami rzucać będziecie;-)
HAHAHHAHA

Widocznie była promocja w Praktikerze...Jednak nie należy mylić wystroju toalety z salą balową;-)
TU PEŁNA ZGODA! ja tego naprawde nie rozumiem, co im szkodzilo zrobic chociaz maly kawalek parkieciku ... zwykle deski bylyby lepsze...:))jak na pokladzie

Oj, czepiasz się. Mamy "prawie" pokład...a dalej tak jak w reklamie, hihi.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja bylam w sieprniu tam na weselu jako gosc.

do góry