Widok
owszem 100 osob jakos tam upchniesz ale bedzie mega ciasno na moje oko to tak 70-80 to jest max parkiet bardzo maly wiec nie wyobrazam sobie zeby chociaz polowa tam tanczyla. Poza tym jesli w lato jest wesele o podobno jest mega goraco, zwlaszcza tam pod ta antresola
My mielismy na poczatku ta sale ale byla dla nas za mala
Jesli na 100 osob i w gdansku to moze byc jeszcze sala w Mlyncu na zaspie
gdzies na ogrodkach dzialkowych w oliwie na macierzy szkolenej
wiecej w gdansku nie kojrze innych sal na tyle osob
jesli za gdanskiem to polecam tereske w szemudzie, jest jeszcze sala w klosowie tych wszystkich salach mozesz gotowac sam
My mielismy na poczatku ta sale ale byla dla nas za mala
Jesli na 100 osob i w gdansku to moze byc jeszcze sala w Mlyncu na zaspie
gdzies na ogrodkach dzialkowych w oliwie na macierzy szkolenej
wiecej w gdansku nie kojrze innych sal na tyle osob
jesli za gdanskiem to polecam tereske w szemudzie, jest jeszcze sala w klosowie tych wszystkich salach mozesz gotowac sam
podbijam bo może ktoś wie jak dojechać tam autem z obwodnicy z kierunku Gdyni! wiem jak dostać się z Gdańska autobusem ale może ktoś mi pomoże bo chyba jednak pojede samochodem, proszę pomóżcie!
Co do ilości os. to wchodzi tam ok 120 os, ponieważ stoły też rozstawiają u góry. co do parkietu to racja jest mały ale zdam relacje po 7 lipca (będę się tam bawić u brata)
Ja miała w zeszłym roku na sali na przymorzy "dom kultury przymorze" i tez było gorąco w tym samym czasie miał mój kolega w sali na zaspie i tez mówił że było strasznie duszno. jak nie ma klimy to chyba wszędzie jest duszno i gorąco. W zależności jak jest na dworzu :)
pozdrawiam
Ja miała w zeszłym roku na sali na przymorzy "dom kultury przymorze" i tez było gorąco w tym samym czasie miał mój kolega w sali na zaspie i tez mówił że było strasznie duszno. jak nie ma klimy to chyba wszędzie jest duszno i gorąco. W zależności jak jest na dworzu :)
pozdrawiam
hm w lewo? to mi coś nie pasuje? bo jadąc obwodnicą i widzą Auchan po lewej to musze chyba zjechac w prawo, tam chyba nie ma w lewo na obwodnicy i jak bede u góry jakby nad obwodnicą to wtedy bede miała auchan po prawej
dokladnie
z obwodnicy w prawo odchodzi tobei odnoga na zjazd
podjezdzasz slimiakiem do gory - a na swiatlach juz skrecasz w lewo - w kierunku auchana
potem stoisz w korku
i w korku
i jeszcze raz w korku :)
teraz robia mala przebudowe kartuskiej i w pewnym momencie bedziesz zmuszona skrecic w prawo na taki maly objazd przez rondo
jedź tak jak inni - wszystcy wala do gdanska :)
jak juz przejedziesz ten objazd to gora pół minutki i po lewej stronie jest taka zielona sala
a przed nia wczesniej po lewej stronei masz bordowy gosciniec gniecki
i kawalek za nim domki drewniane i juz tam sie kieruj bo zarza za tymi dwoma domkami jest wlasnie ta zielona sala :)
z obwodnicy w prawo odchodzi tobei odnoga na zjazd
podjezdzasz slimiakiem do gory - a na swiatlach juz skrecasz w lewo - w kierunku auchana
potem stoisz w korku
i w korku
i jeszcze raz w korku :)
teraz robia mala przebudowe kartuskiej i w pewnym momencie bedziesz zmuszona skrecic w prawo na taki maly objazd przez rondo
jedź tak jak inni - wszystcy wala do gdanska :)
jak juz przejedziesz ten objazd to gora pół minutki i po lewej stronie jest taka zielona sala
a przed nia wczesniej po lewej stronei masz bordowy gosciniec gniecki
i kawalek za nim domki drewniane i juz tam sie kieruj bo zarza za tymi dwoma domkami jest wlasnie ta zielona sala :)