Widok
NA DRODZE DO AUCHANA OD STRONY GDAŃSKA JEST TAKA ZIELONA WILLA, MIELISMY TAM WYNAJETA SALE ALE ZREZYGNOWALISMY, GDYZ OKAZALO SIE ZE BEDZIE WIECEJ GOSCI. kOSZT WYNAJMU WILLI WYNOSIŁ 1500 ZŁ, W TYM KLUCZE MASZ OD SRODY (JESLI SLUB W SOB) DO PONIEDZIALKU.
SALKA JEST ŁADNA, JEST SCENKA DLA ORKIESTRY, DUZA KUCHNIA, NA 1 PIETRZE DRUGA SALKA, TARAS, ŁAZIENKI, POKOJ DLA NOWOZENCOW, POKOJ DLA GOSCI.BARDZO FAJNIE TO WYGLADA, WIDZIALAM KASETE Z WESELA W TEJ WILLI. JEDNYM MANKAMENTEM SA FILARY, KTORE SA POMIEDZY STOLAMI NA DOLNEJ SALI I TYLKO 1 DUZY POKOJ OK 11 MIEJSC DLA GOSCI.

----------------------------------------------------------
"Miłość małżeńska nie jest prostym dodaniem dwóch różnych miłości: miłości męża i żony, ale jest jedną miłością, którą żyją dwie osoby, i która sprawia, że stają się jednym ciałem, ale nade wszystko jednym sercem i jedną duszą" /kard. Marty/
a MOŻE "HOTELPOD LIPAMI" W ŁĘGOWIE?TAM JEST KILKA SAL, NAJWIEKSZA CHYBA NA 500 OSOB:)

"Miłość małżeńska nie jest prostym dodaniem dwóch różnych miłości: miłości męża i żony, ale jest jedną miłością, którą żyją dwie osoby, i która sprawia, że stają się jednym ciałem, ale nade wszystko jednym sercem i jedną duszą" /kard. Marty/

nO TAMTA SALA NA DRODZE DO AUCHANA TO NA MAX 70-80OSOB,

Byłam na dwóch weselach w lukululusie (tawerna grecka) i nikt nie narzekał ze jest mało jedzenia!!!!!!!!!!sala piękna ,miejsca parkingowe wszystko suuuper.Jedyny minus ze nie maja pokoji dla gości.i nie wiem czy można mieć swoja kucharke,wydaje mi sie ze oni maja swoich kucharzy i wybierasz tylko menu.Ja polecam w 100%.

Salę w drodze do Auchan my wynjelismy na nasze wesele...jest bardzo fajna ale prawda jest,że najliepiej robic w niej wesele do 80 os. My mielismy tyle gościi w zupełności wystarczy bo parkiet jest niewielki i jak sa goscie roztanczeni i bawia sie wszyscy(jak u nas)to bedzie ciasno..Mozna zrobic wesele na więcej osób bo na górnej antresoli sa również stoły ale my chceilismy aby wszyscy goście siedzieli razem na dolnej sali. No i te filary rzeczywiscie troche sa uciazliwe bo częśc osób siedzących własnie pod antresolą nas nie wiedziała.. (ale to juz moj błąd organizacyjny) musze dodać że koszt sali to 1500 ale trzeba doliczyć 200 zł. za pokój dla gości(spało w nim 12 os.) +100 za obrusy(o czym nie wiedzielismy wcześniej) + stłuczone naczynia nasz koszt sali to 1890zł( no i trzeba po sobie posprzątać ;-) ) ale w sumie to i tak polecam bo było naprawde fajnie:-) drugi raz tez bym sie na nia zdecydowała.