Widok

sala weselna

Żukowo Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich,

Jestem na poczatkowym etapie organizacji wesela. Wesele planujemy na 9-10/09/2017. Jak do tej pory udalo mi sie znalezc 4 miejsca z takim terminem. Czy ktos jest w stanie mi cos o nich powiedziec?

1. "Kuchnia Poznanska"- Starograd Gdanski
2. "Starogrod"- Starogard Gdanski
3. Osrodek "Jubilat"- Ocypel
4. "U Zagorskich"- Pinczyn

Dodatkowo moze ktos zna godny zespol do polecenia na wesele? Ale taki ktory sprawi ze goscie beda sie bawic cala noc I nie beda chciec schodzic z parkietu. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie wskazowki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy tam nie byłem, ale to i tak nie ma znaczenia. Całe to wesele to wielka niewiadoma inwestycja. Wiem, wiem - zaraz powiesz, że kochacie się jak amorki i inne. Ja tak samo mówiłem. Także z tym weselem to się nie przemęczaj, bo na 70% w ciągu 5 lat się rozwiedziesz. Miłość pryśnie, partner stanie się irytujący, będziesz miała uczucie, że męczy Cię jego obecność.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Tabletki powiększające piersi (12 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

do góry