Widok

sala weselna w mrzezinie

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,
chciałabym się dowiedzieć czy ktoś był na weselu na sali weselnej pod bocianami w mrzezinie? jakie wrażenia? czy warto tam organizować wesele? prosze o wszelkie informacje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sala jest sliczna, osobiscie tez ja chcialam ale nie bylo terminu ale widzialam plyty z wesel tam i naprawde ladnie,osobiscie jeszcze polecam polchowo "Oaza:"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
miałam wesele w wrześniu 2013 Sala po remoncie przepiękna
Jedzenie smaczne i dużo obsługa wspaniała Polecam salę
Pod Bocianami w Mrzezino
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też mieliśmy tam wesele nic dodać nic ująć Dziękujemy Bardzo
Tylko sala pod bocianami w mrzezinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obie zadowolone pary Ala i Tomek oraz Krystyna maja wspólnego kompa ciekawe czy tez są z niego zadowolone:)Trochę uczciwości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Racja,sala jest przepiękna i na naprawdę w wysokim poziomie. Obsługa przemiła i jedzenia pod dostatkiem.Wesele miała moja siostra,wszyscy byli bardzo zadowoleni.Wybawiliśmy się za wszystkie czasy!

Tak więc BARDZO Wam polecam tą salę-Pełen profesjonalizm! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam wszystkim!!!mieliśmy tam wesele nowy wystrój jest pięknie wszystko rozbudowane duży parking weszli na wysoki poziom kuchnia wyśmienita i co najważniejsze za rozsądne pieniądze bez naciągania na dodatkowe koszty naprawdę było wspaniale
warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podbijam temat, czekam na świeże opinie :) Czy ktoś był albo organizował tam wesele i może coś ciekawego powiedzieć :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wesele było w lipcu ... tragedia ! W dzisiejszych czasach myślałam że takie rzeczy nie mają miejsca a tu proszę .... rój much !!!!! Siadając do stołu nie dowierzałam patrząc przede mną w talerz z makaronem czekając na rosół , po prostu stado much ! i tak przez cała noc odganiało się z półmisków ! obrzydlistwo !!!!!

Inne tematy z forum Reda

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...

do góry