Widok
A próbowałaś w Łapinie???Hotel "Venus".Sami będziemy mieć tam wesele w czerwcu 2006/Polecam.Sala jest sprawdzona-mój brat robił tam swoje wesele 2 lata temu.Jedzenia duuuuuzooo i wszystkim smakowałao.Porównując ceny innych lokali tam jest naprawdę korzystnie.Menu jest bardzo urozmaicone, a koszt na 1 os to 120zł.Naprawdę warto!!!Za ta cene nigdzie nie znalazłam tylu pozycji.Spac jest też gdzie(oczywiście dla młodej pary apartament gratis).Takze nie pozostaje nic innego jak zadzwonic 682-73-69, 682-68-43
Robalku a możesz mi na priv napisać ile kosztuje weselna przyjemność w Łapinie. i jeśli posiadasz następujące informacje, to czy możesz mi podać przykładowe menu, a także info czy są tam noclegi dla gości (cena) i czy wesele można zorganizować w Baraniej Chacie (ile osób tam się zmieści).
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie
wszystko jest w temacie "Do Robalka", który ktoś tam założył, tam szukaj. wtedy pisałam z tą kartka, którą dostałam od hotelu, teraz, po przeprowadzce, nie wiem, co się z nia stało, zresztą mi już niepotrzebna.
wynajęcie baraniej chaty kosztuje 2000 zł, ale jak dla mnie to ona była za mała i za ciemna.
Robak
wynajęcie baraniej chaty kosztuje 2000 zł, ale jak dla mnie to ona była za mała i za ciemna.
Robak