Widok
sala weselna w trojmiescie
witam was,chcialam sie was zapytac o fajna salke weselna w trojmiescie,nie na uboczach tylko blizej centrum,.wprawdzie amm podpisana wstepna umowe juz za gdanskiem i wplacona zaliczke,ale zaczynamy sie zastanawiac czy nie lepiej byloby zrobic gdzies blizej,zeby nie bylo problemow z dojazdami.wiadomo.autokar wynajmiemy zeby zawiozl i odwiozl gosci weselnych,ale co z poprawinami??chcemy zaprosic znajomych iciezko bedzie im tam samemu trafic,jak dojechac i wrocic...w sumie tak naprawde jeszcze nie sprawdzalismy autokarow i ich cen ale to byloby lekkie utrudnienie dla gosci dojazd i problem z dojazdem.robimy wesele na ok,ponad 100 osob.mozecie cos doradzic??moze byc gdansk,sopot,gdynia.tyle ze ceny zeby byly w miar przystepne;]pozdrawiam
Roza wiatrow w Gdyni ma duza sale, a polozona w samym centrum. W hotelu Gdynia mozna spytac, wiem ze robia tam studniowki wiec na pewno sala jest duza. Moze dom weselny Pod Aniolem w Brzeznie, hotel Faltom w Rumii tez jest super... jest wiele mozliwosci, zalezy tez co uwazasz za cene przystepna, bo z tego co sie zorientowalam to w centrum trzeba liczyc jakies 150-170 zl na osobe, poza miastem jest taniej ;)
Tylko nie bierz sali na ul. Macierzy Szkolnej w Gdańsku. Syf, krzesła z PRL, sala na działkach, dojazd fatalny, wystrój także. I do tego kraty takie wielkie w oknach jakby się było w Areszcie Śledczym na ul. Kurkowej w Gdańsku :)
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.