Widok

sala weselna zelewo - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Szukam opini na temat sali weselnej w Zelewie i tegop jakie tam jest jedzenie i czy goscie wychodza zadowoleni
prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no tak tylko ze ja nie chcę gościu usadzać w zakamarkach wolała bym aby sala była w prostokącie aby wszyscy goście widzieli parkiet.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mam wizualke sali, jeśli chcesz mogę Ci przesłać tylko podaj mail.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Juro pojadę to zobaczę na żywo ;-) ale dzięki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
...kamerzysta z którym współpracowałem tam w czerwcu miał wykonać panoramy 360stopni i wycieczkę wirtualną po sali. Można by ew jego podpytać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo prosze o przesłanie mi wizualizacji sali albo jakies fotki? Ilu gości tam się mieści?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj, podaj mail to Ci wyślę.
Ja bym poprosiła o wizualizację mam tam ślub we wrześniu ale chciałabym ją pokazać rodzinie
kami_165@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, jeśli można również poprosilibyśmy o tą wizualizację na maila: eomnia@gmail.com - przyda się pokazać rodzicom co i jak:)
Byliśmy tam dzisiaj rezerwować termin i sala piękna, oferta też na prawdę atrakcyjna cenowo, jeżeli chodzi o zawartość menu i wszystkie poboczne sprawy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wizualka wysłana. rozumiem, żę zdecydowaliście się na tą sale? kiedy macie wesele?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

czy mogłabym prosić o przesłanie wizualizacji? zwolkam@wp.pl

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wizualka wysłana :)
Także poprosiłabym o wizualizację:)

aguswwo@gmail.com
Byłam nie dawno oglądać Sale Amelia w Zelewie, jak się wchodzi do środka to aż dech w piersi zapiera!!! Piękne łązienki i niepowtarzalny styl całego budynku bardzo mi się podoba, jestem tylko zła na samą siebie, bo zdązyłam zapłacić zaliczkę za inną salę ale i tak zdecyduje się na Amelie.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 7
ja też poproszę :) annulam@wp.pl
Sala bardzo ładna, byłam niedawno na weselu :) Jedzenie bardzo dobre i duuuużo mięsa! Wystrój nowoczesny i ładny. Na początku miałam obawy co do parkietu, bo mało się nie zabiłam jak pierwszy raz się nim przeszłam (śliski jak na parkiet), ale jak tańczyłam to W OGÓLE mi to już nie przeszkadzało, a nawet przy obracaniu pomagało. Sala jest na maksymalnie 110 - 120 osób, ale myślę że najlepiej by było tak do 80 - 90 osób i trzy stoły a nie cztery, bo przy 4 jest mało miejsca na przejście do miejsc najbliżej okna i kelnerki też muszą się przeciskać. No i tzw. "pociąg" nie wychodzi tak dobrze. Warto także wziąć noclegi - tanie i ładne. Toaletami byłam zachwycona - bardzo stylowe i nigdy nie brakowało środków czystości. A i tak z ciekawostek - w toaletach jest puszczona muzyka relaksacyjna (śpiew ptaków :D).
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
a jedzenie bylo podane tak jak na wsi? tzn grubo zalane galareta?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14
I tak i nie, zależy co masz na myśli. Zimne zakąski mięsne były zalane galaretą, ale nie wszystkie - rybne tak samo. Dużo śledzi. Co do obiadu to duże ilości devolai'ów, takich rolad z kurczaka z farszem, nóżki z jakiegoś ciemnego mięsa i coś tam jeszcze, nie pamiętam. W każdym razie było w czym wybierać, na poprawinach też.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Poprosze również o wizualizacie i zdjecia z sali weselnej AMELIA w Zelewie jeśli ktoś posiada?:)

kidi99@10g.pl
ja równiez bardzo proszę o zdjęcia i wizualizację :) grytka3@vp.pl
bardzo prosze o wizualizacje mschmidtke@interia.eu

a jaka tam jest cena za osobe?
do góry