Widok

sala weselna zelewo - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Szukam opini na temat sali weselnej w Zelewie i tegop jakie tam jest jedzenie i czy goscie wychodza zadowoleni
prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeżeli chodzi Ci o te nową sale która funkcjonuje od maja tego roku to ja moge się wypowiedzieć na temat jedzenia.Otóż na moim weselu gotowały te kucharki 4 lata temu(jak jeszcze nie mieli swojej sali) i mogę powiedzieć,że jedzenie jest obłędnie przepyszne,mięso wprost rozpływało sie w ustach,wszystkie inne potrawy również były doskonale przyrzadzone.Obsługa profesjonalna nie mam ani jednego zastrzeżenia co do tej ekipy.Polecam jak najbardziej.Na moim weselu wszyscy chwalili jedzenie.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 10
Wiecie może jak się z nimi skontaktować aby obejrzeć salę??? Bo też jestem zainteresowana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
witaj,

napisz do mnie na priv do podam Ci nr tel do właścicielki. pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam czy ja też mogłabym prosić numer do właścicielki monika-lademan@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
numer do pani od sali w zelewie tej nowej sali
502652071
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24
to jest numer do jej mamy a do właścicielki 502 665 630
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4
witam jestem bardzo ciekawa jak wygląda ta sala, słyszałam że jest bardzo ładna, jedzenie wiem że robią dobre bo nie raz jadłam. Ma ktoś może zdjęcia sali i przyśle na @ ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witaj, ja posiadam wizualizację. Sama mam tam wesele w przyszłym roku w czerwcu. Jak rezerwowałam sale to była w budowie (praktycznie stan surowy zamknięty), później pojechałam tam jak już była gotowa i powiem szczerze, że sala na żywo jest milion razy piękniejsza niż na tej wizualce. Jeśli jesteś zainteresowana to podaj maila wyśle Ci to co mam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o jedzenie, nie mogę powiedzieć nic innego jak to co poprzedniczki. Dzięki dużemu doświadczeniu w gastronomii sala podaje bardzo dobre jedzenie w dużych ilościach. Do tego jest eleganckim wnętrzem. Położona w zacisznej okolicy.
Nieco zdjęć z wesela mogę pokazać w reportażu na jednym z pierwszych wesel jakie się w niej odbyło.
Zapraszam:
http://blog.krawcywizerunku.pl/?p=6908
...są zdjęcia z zewnątrz i w środku.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 0
oto mój natik2401@op.pl będę wdzięczna ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuje śliczne zdjęcia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ta sala ma strone internetowa czy sa gdzies pokazane potrawy jak maja przygotowane przystrojone?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Str www nie ma i chyba nie będzie miała, możesz zadzwonić do właścicielki i się całej reszty dowiedzieć. a kilka fotek jest widocznych na blogu, który został przesłany parę postów wyżej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak fotki widziłam ale nie ma tam dekoracji jedzenia ani zastawy czy podane na paterach, lustrach ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj się skontaktować z właścicielką i spytać na czym są dania podawane. a co do dekoracji to wydaje, mi się, że to kwestia gustu, bo moim zdaniem sali nie trzeba dużo dekorować ona jest ładna sama w sobie wystarczy trochę żywych kwiatów, świeczki na stół i jak dla mnie będzie ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cheryl dzieki jutro jade zobaczyć salę;-) a miałaś kontakt z kimś kto już tam robił wesele ? i jak się dowiedziałaś o tej sali słyszałaś opinie? bo ja sie o niej dowiedziałam właśnie przez forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja koleżanka miała tam wesele. powiedziała, że jedzenie bardzo smaczne i bardzo dużo (po weselu mieli cale zamrażalki u rodziców i teściów, bo tyle jeszcze zostało). my jak wybieraliśmy miejsce na wesele to wybieraliśmy z dwóch obiektów: pierwszy to była właśnie sala bankietowa "Amelia" a drugi to Rajska Góra i powiem Ci, że po przemyśleniu stwierdzam, że podjęliśmy bardzo dobrą decyzje. sala jest elegancka, bardzo dobry wyposażona, okolica cicha i spokojna, a jak na nasze średnie wesele (ok. 70 os.) wydaje mi się, że jest jest akurat. a z kolei w październiku byłam znowu w Rajskiej Górze z koleżanką, bo też chciała tam zorganizować wesele to doszłam do wniosku, że Góra byłaby po prostu za wielka i moim zdaniem za niska, ale to tylko moje odczucie. a Wy kiedy planujecie ślub?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
w październiku 2013 też byłam w Rajskiej sala jest prześliczna ja robię wesle na 80 osób i bałam się że jest za mały parkiet w Rajskiej nie wiem jak duża jest Amelia;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
jeśli porównujesz wielkość Góry do Amelii to mi się wydaje, że Góra przez te zakamarki jest większa, ale może tylko mi się tak wydaje.
z tego co mówiła właścicielka to sala jest do 120 osób.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry