Widok
Zdjęcia dostępne są tutaj
http://weselnedekoracje.wordpress.com/2013/05/06/sala-amelia-w-zelewie-elegancko-w-spokojnej-okolicy/
http://weselnedekoracje.wordpress.com/2013/05/06/sala-amelia-w-zelewie-elegancko-w-spokojnej-okolicy/
mieliśmy talerze wiejskie, bo doszliśmy do wniosku, że lepiej aby wszystko było na stole bezpośrednio dostępne dla gości. dekoracje mieliśmy z sali i wszystko bardzo ładnie wyglądało. a nasi goście zostali rozwiezieni do domu tylko y młodzi zostaliśmy na noc. sale "na żywo" możesz zobaczyc na wizualizacji 3D w necie :)
ja też miałam tam wesele 3 miesiące temu na 96 osób :) stoły miałam poustawiane pod oknami w L i 2 rzędy stołów równolegle i tak było super. Niby sala na 120 osób ale 100 to jest akurat nie ma żadnego ścisku i na parkiecie też jest miejsce. Co do wystroju żadnych balonów i tp nie ma, same stoły są dekorowane tj tiul, serwetki, świece i podstawą są żywe kwiaty w wysokich ajerkoniakówkach i przy młodych. Dogadasz się z właścicelką jakie kolory chcesz też zrobi, bo współpracuje z kwiaciarnią. Media mają swój stolik także o nich sie nie martwisz. Powodzenia
A ja tam byłam na zabawie karnawałowej i na weselu mojej kuzynki :)Pomagałam jej w organizacji ...
Bardzo elegancka sala , włascicielka bardzo sympatyczna ze wszystkim sie dogadacie,tylko wesele było na 118 osób i trochę mało miejsca na typowe zabawy typu "wężyk" ale nie było tragedii moim zdaniem tak max 100-110 osób.
Kuzynka miała wszystko w cenie ciasta ,owoce ,tort ,poprawiny z obiadem . Za kamerzyste ,fotografa, orkiestre nie płaciła.
Pokoje wszystkie zajelismy mają około 25 miejsc razem do tego sniadanie. Dla każdego z gosci paczki z ciastem a reszte jedzenia ładnie zapakowanego odebralismy w poniedziałek. Sczerze polecam , jak bede myslec o weselu to napewno bedzie tam...
Bardzo elegancka sala , włascicielka bardzo sympatyczna ze wszystkim sie dogadacie,tylko wesele było na 118 osób i trochę mało miejsca na typowe zabawy typu "wężyk" ale nie było tragedii moim zdaniem tak max 100-110 osób.
Kuzynka miała wszystko w cenie ciasta ,owoce ,tort ,poprawiny z obiadem . Za kamerzyste ,fotografa, orkiestre nie płaciła.
Pokoje wszystkie zajelismy mają około 25 miejsc razem do tego sniadanie. Dla każdego z gosci paczki z ciastem a reszte jedzenia ładnie zapakowanego odebralismy w poniedziałek. Sczerze polecam , jak bede myslec o weselu to napewno bedzie tam...
miałam wesele w Zelewie tydzień temu i było rewelacyjnie. Do niczego nie mogę się przyczepić. Jedzenie bardzo dobre i bardzo go dużo, mnóstwo pysznych ciast, dużo mięcha. Obsługa bardzo o nas dbała, często wymieniała talerze i donosiła jedzonko. Nasi goście byli pod wrażeniem i miejsca i jedzenia. Dekoracje przygotowywała nam Pani właścicielka i wszystko wyglądało tak jak to sobie wyobrażałam. Nie mamy żadnych zastrzeżeń, a miejsce na pewno będziemy polecać dalej. Dziękujemy za wszystko!