Widok

sala weselna zelewo - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Szukam opini na temat sali weselnej w Zelewie i tegop jakie tam jest jedzenie i czy goscie wychodza zadowoleni
prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wiem że na 2014 coś koło 190 z poprawinami pakiet (no i z ciastami itd).
Na ten rok to wątpię czy są już miejsca, bo jak dzwoniliśmy na 2014 miesiąc temu to był tylko jeden termin na sierpień wolny.

Koleżanka płaciła w tym roku 170 (miesiące zimowe) a znajomi mają za 175 bodajże albo 180 w wakacje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja mam na 2014 wrzesien 180 + ewentualnie 5zl
a w ogóle sala super.. toalety znakomite... jak ktoś wie to może powie.. jak ciast zostają ? są dobre ??
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja również proszę i wizualizację mon.idzi@wp.pl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też poproszę i wizualizację :)
mon.idzi@wp.pl
Zdjęcia dostępne są tutaj
http://weselnedekoracje.wordpress.com/2013/05/06/sala-amelia-w-zelewie-elegancko-w-spokojnej-okolicy/
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 3
posiada ktoś menu jakie serwuja na weselach ?
ciasta resztę dostajesz do domu tak samo wszystkie mięsa, sałatki, galarety itp. :)
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja mam menu :)
może ktoś ostatnio był w Ameli na weselu i ma jakieś świeże opinie? O jedzeniu, obsłudze, organizacji, przestrzeni, standardów... Coś ktoś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja miałam tam wesele 3 miesiące temu. Wszyscy goście pod wielkim wrażeniem sali obsługi. jedzenie smaczne i bardzo dużej ilości. naprawdę wszystko na najwyższym poziomie.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 5
na ile osób mieliście wesele? jakie ustawienie stołów i co z dekoracja sali? DJ czy orkiestra? ;)
ja miałam wesele na 65 osób, stoły były ustawione w litere C lub U zalezy od ktorej strony sie patrzy. a my mieliśmy zespół 4-osobowy, fotografa i kamerzyste i oni siedzeli przy swoim stoliku. wszystko sie bardzo dobrze zmiescilo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
aha... a jak z pokojami? dużo gości zostało na noc? mieliście stół wiejski? zmieścił się bez problemu? Dekoracje dokupiliście na sali czy osobno?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mieliśmy talerze wiejskie, bo doszliśmy do wniosku, że lepiej aby wszystko było na stole bezpośrednio dostępne dla gości. dekoracje mieliśmy z sali i wszystko bardzo ładnie wyglądało. a nasi goście zostali rozwiezieni do domu tylko y młodzi zostaliśmy na noc. sale "na żywo" możesz zobaczyc na wizualizacji 3D w necie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
sale widziałam i na żywo i w 3D ;) termin mamy zarezerwowany na listopad przyszłego roki i tak się zastanawiam jak to wszystko zorganizować...
ja też miałam tam wesele 3 miesiące temu na 96 osób :) stoły miałam poustawiane pod oknami w L i 2 rzędy stołów równolegle i tak było super. Niby sala na 120 osób ale 100 to jest akurat nie ma żadnego ścisku i na parkiecie też jest miejsce. Co do wystroju żadnych balonów i tp nie ma, same stoły są dekorowane tj tiul, serwetki, świece i podstawą są żywe kwiaty w wysokich ajerkoniakówkach i przy młodych. Dogadasz się z właścicelką jakie kolory chcesz też zrobi, bo współpracuje z kwiaciarnią. Media mają swój stolik także o nich sie nie martwisz. Powodzenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co do pokoi to miałam wszystkie zajęte każda para płaciła sama bo byli praktycznie miejscowi i to na to samo by wyszło czy zapłacą komuś żeby po nich przyjechał czy zapłacą za pokój. Para Młoda oczywiście gratis.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja tam byłam na zabawie karnawałowej i na weselu mojej kuzynki :)Pomagałam jej w organizacji ...
Bardzo elegancka sala , włascicielka bardzo sympatyczna ze wszystkim sie dogadacie,tylko wesele było na 118 osób i trochę mało miejsca na typowe zabawy typu "wężyk" ale nie było tragedii moim zdaniem tak max 100-110 osób.
Kuzynka miała wszystko w cenie ciasta ,owoce ,tort ,poprawiny z obiadem . Za kamerzyste ,fotografa, orkiestre nie płaciła.
Pokoje wszystkie zajelismy mają około 25 miejsc razem do tego sniadanie. Dla każdego z gosci paczki z ciastem a reszte jedzenia ładnie zapakowanego odebralismy w poniedziałek. Sczerze polecam , jak bede myslec o weselu to napewno bedzie tam...
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 9
czy moglabym prosic rowniez o wizualizacje...oraz numer do wlascicielki...pozdrawiam
ewaitalia19@o2.pl
miałam wesele w Zelewie tydzień temu i było rewelacyjnie. Do niczego nie mogę się przyczepić. Jedzenie bardzo dobre i bardzo go dużo, mnóstwo pysznych ciast, dużo mięcha. Obsługa bardzo o nas dbała, często wymieniała talerze i donosiła jedzonko. Nasi goście byli pod wrażeniem i miejsca i jedzenia. Dekoracje przygotowywała nam Pani właścicielka i wszystko wyglądało tak jak to sobie wyobrażałam. Nie mamy żadnych zastrzeżeń, a miejsce na pewno będziemy polecać dalej. Dziękujemy za wszystko!
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry