Widok
Mam pytanie do osób, które miały albo będą miały wesele w Amelii i potrzebują większą liczbę noclegów dla gości niż jest na miejscu? My planujemy wesele dla ok 90 osób, a noclegów jest chyba 26. Macie jakieś rozwiązania? To jest zdecydowanie za daleko, żeby wracać albo zostawiać gości bez rozwiązania tym bardziej, że połowa gości jest z daleka. A sala jest bajkowa, okolica również, nie wspominając o ofercie...
hej, tak jak obiecałam zdaje relacje z wesela:)
Sala piękna! Przestronnie, czysciutko i gustownie.
Jedzenie- smacznie, domowo, syto, duzo.
Obsługa- na 6+, sympatyczna, zorganizowana, caly czas było jej pełno.
Łazienki- czyściutkie pachnące i przestronne i do tego z relaksująca muzyczką i świntuszkami ;)
Pokoje- moi rodzice spali także widziałam jeden pokój to byl przestronny i czyściutki z łazienka, rano dostali pyszne śniadanko z cieplutkim pieczywem.
Uwagi- devolay mógł by byc troszke z mniejsza ilością przypraw, ciasta na paterze poukładane w bardziej rodzajami i estetyczniej i tyle z uwag ;)
Wrażenie naprawdę bardzo pozytywne i wszystko przerosło moje najśmielsze oczekiwania także już sie nie mogę doczekać swojego ślubu!! :D
Sala piękna! Przestronnie, czysciutko i gustownie.
Jedzenie- smacznie, domowo, syto, duzo.
Obsługa- na 6+, sympatyczna, zorganizowana, caly czas było jej pełno.
Łazienki- czyściutkie pachnące i przestronne i do tego z relaksująca muzyczką i świntuszkami ;)
Pokoje- moi rodzice spali także widziałam jeden pokój to byl przestronny i czyściutki z łazienka, rano dostali pyszne śniadanko z cieplutkim pieczywem.
Uwagi- devolay mógł by byc troszke z mniejsza ilością przypraw, ciasta na paterze poukładane w bardziej rodzajami i estetyczniej i tyle z uwag ;)
Wrażenie naprawdę bardzo pozytywne i wszystko przerosło moje najśmielsze oczekiwania także już sie nie mogę doczekać swojego ślubu!! :D