Widok

sala weselna zelewo - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Szukam opini na temat sali weselnej w Zelewie i tegop jakie tam jest jedzenie i czy goscie wychodza zadowoleni
prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
czy moge prosic o menu
dori230@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy moge prosic o menu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej zadzwoń do właścicielki, nr tel masz na str www
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam pytanie do osób, które miały albo będą miały wesele w Amelii i potrzebują większą liczbę noclegów dla gości niż jest na miejscu? My planujemy wesele dla ok 90 osób, a noclegów jest chyba 26. Macie jakieś rozwiązania? To jest zdecydowanie za daleko, żeby wracać albo zostawiać gości bez rozwiązania tym bardziej, że połowa gości jest z daleka. A sala jest bajkowa, okolica również, nie wspominając o ofercie...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7
hotel Victoria w Bolszewie, ale ceny niestety nie będę za niskie. może rajska góra wynajmie,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
gospodarstwo agroturystyczne Agrohanka w Kniewie to tylko 4 km od sali
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13
Czy jest mozliwość spróbowania jedzenia (tak żeby sprawdzić przed weselelm)? Słyszałam, że Ci państwo mają catering. Ktoś ma może namiary?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czy ktoś ma może zdjęcie jak wygląda tort lub prosiak pieczony i udziec? A także stół wiejski? Ile jest pokoi ?
też jestem ciekawa ale w przyszłym tygodniu idę tam na wesele to może uda mi sie zrobić fotki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłabym bardzo wdzięczna za informacje :)
ja również :)
Z tego co pamiętam, to jest 26 miejsc noclegowych. Jeden pokój 2-os. dla pary młodej; a dla gości 4x6, bądź 6x4....dokładnie nie pamiętam, bo pół roku temu byłam na spotkaniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, tak jak obiecałam zdaje relacje z wesela:)
Sala piękna! Przestronnie, czysciutko i gustownie.
Jedzenie- smacznie, domowo, syto, duzo.
Obsługa- na 6+, sympatyczna, zorganizowana, caly czas było jej pełno.
Łazienki- czyściutkie pachnące i przestronne i do tego z relaksująca muzyczką i świntuszkami ;)
Pokoje- moi rodzice spali także widziałam jeden pokój to byl przestronny i czyściutki z łazienka, rano dostali pyszne śniadanko z cieplutkim pieczywem.
Uwagi- devolay mógł by byc troszke z mniejsza ilością przypraw, ciasta na paterze poukładane w bardziej rodzajami i estetyczniej i tyle z uwag ;)
Wrażenie naprawdę bardzo pozytywne i wszystko przerosło moje najśmielsze oczekiwania także już sie nie mogę doczekać swojego ślubu!! :D
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
czy w ostatnim czasie miał ktoś wesele w Ameli na wiecej niz 100 osob? planujemy na 110-120 i ciekawa jestem jak z miejscem. Bede wdzieczna za odp. :)
hej, sala jest ponoć na 120 os... I tyle osób zapraszamy, jesteśmy na końcówce rozdawania zaproszeń i jak na razie zapowiada nam sie wesele na ponad 100 os. Wiec jak coś wypowiem sie za jakieś 3mc ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłabym wdzieczna za odp:) niektorzy nas strasza ze na 110-120 bedzie bardzo ciasno i troche sie obawiam chociaz wesele dopiero w 2016 r ;) czekam na streszczenie... ;) pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
sala bardzo wpadła mi w oko, ale obawiam się, że 120-110 osób to jednak za wiele. Czy ktoś miał wesele na taką liczbę osób i może podzielić się wrażeniami? Czy nikt się o siebie nie ocierał..?
Cześć, myśmy mieli wesele na +/- 110 osób i może nie było super luźno ale za ciasno tez nie było wydaje mi sie ze byo tak akurat ;)
A ogólnie sala, obsłua,właściciele, jedzenie i wszystko poprostu wspaniałe :D
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 12
Bylem i bez szaly sala ok ale jedzenie slabe rosol zimny a inne dania bez polotu i fatalnie podane typowe bez guscie nie polecam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 47
Mielibyśmy na tej sali wesele 02.04.2016.Wszyscy nasi goście byli zadowoleni
Jedzenie smaczne i dużo Obsługa miła nie było się do czego przyczepić.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry