Widok

sala weselna zelewo - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Szukam opini na temat sali weselnej w Zelewie i tegop jakie tam jest jedzenie i czy goscie wychodza zadowoleni
prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Także poprosiłabym o wizualizację:)

aguswwo@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wizualka wysłana :)
Witam,

czy mogłabym prosić o przesłanie wizualizacji? zwolkam@wp.pl

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wizualka wysłana. rozumiem, żę zdecydowaliście się na tą sale? kiedy macie wesele?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, jeśli można również poprosilibyśmy o tą wizualizację na maila: eomnia@gmail.com - przyda się pokazać rodzicom co i jak:)
Byliśmy tam dzisiaj rezerwować termin i sala piękna, oferta też na prawdę atrakcyjna cenowo, jeżeli chodzi o zawartość menu i wszystkie poboczne sprawy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja bym poprosiła o wizualizację mam tam ślub we wrześniu ale chciałabym ją pokazać rodzinie
kami_165@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
witaj, podaj mail to Ci wyślę.
bardzo prosze o przesłanie mi wizualizacji sali albo jakies fotki? Ilu gości tam się mieści?
...kamerzysta z którym współpracowałem tam w czerwcu miał wykonać panoramy 360stopni i wycieczkę wirtualną po sali. Można by ew jego podpytać.
Juro pojadę to zobaczę na żywo ;-) ale dzięki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja mam wizualke sali, jeśli chcesz mogę Ci przesłać tylko podaj mail.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no tak tylko ze ja nie chcę gościu usadzać w zakamarkach wolała bym aby sala była w prostokącie aby wszyscy goście widzieli parkiet.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
jeśli porównujesz wielkość Góry do Amelii to mi się wydaje, że Góra przez te zakamarki jest większa, ale może tylko mi się tak wydaje.
z tego co mówiła właścicielka to sala jest do 120 osób.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
w październiku 2013 też byłam w Rajskiej sala jest prześliczna ja robię wesle na 80 osób i bałam się że jest za mały parkiet w Rajskiej nie wiem jak duża jest Amelia;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
moja koleżanka miała tam wesele. powiedziała, że jedzenie bardzo smaczne i bardzo dużo (po weselu mieli cale zamrażalki u rodziców i teściów, bo tyle jeszcze zostało). my jak wybieraliśmy miejsce na wesele to wybieraliśmy z dwóch obiektów: pierwszy to była właśnie sala bankietowa "Amelia" a drugi to Rajska Góra i powiem Ci, że po przemyśleniu stwierdzam, że podjęliśmy bardzo dobrą decyzje. sala jest elegancka, bardzo dobry wyposażona, okolica cicha i spokojna, a jak na nasze średnie wesele (ok. 70 os.) wydaje mi się, że jest jest akurat. a z kolei w październiku byłam znowu w Rajskiej Górze z koleżanką, bo też chciała tam zorganizować wesele to doszłam do wniosku, że Góra byłaby po prostu za wielka i moim zdaniem za niska, ale to tylko moje odczucie. a Wy kiedy planujecie ślub?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
Cheryl dzieki jutro jade zobaczyć salę;-) a miałaś kontakt z kimś kto już tam robił wesele ? i jak się dowiedziałaś o tej sali słyszałaś opinie? bo ja sie o niej dowiedziałam właśnie przez forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj się skontaktować z właścicielką i spytać na czym są dania podawane. a co do dekoracji to wydaje, mi się, że to kwestia gustu, bo moim zdaniem sali nie trzeba dużo dekorować ona jest ładna sama w sobie wystarczy trochę żywych kwiatów, świeczki na stół i jak dla mnie będzie ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak fotki widziłam ale nie ma tam dekoracji jedzenia ani zastawy czy podane na paterach, lustrach ?
Str www nie ma i chyba nie będzie miała, możesz zadzwonić do właścicielki i się całej reszty dowiedzieć. a kilka fotek jest widocznych na blogu, który został przesłany parę postów wyżej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ta sala ma strone internetowa czy sa gdzies pokazane potrawy jak maja przygotowane przystrojone?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry