Widok

sala złota róża - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś w ostatnim czasie organizował wesele w Złotej Róży w Gdańsku na ulicy Kartuskiej? Może ktoś podzieli się wrażeniami, opiniami:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
również proszę o opinię;)
Ooo sama bym poczytała świeże opinie nt. tej sali ;)
Organizujemy tam swoje wesele i parom, które planują ślubować w przyszłym roku i maja ochotę na tę salę, radzę się pospieszyć, bo z terminami może juz być cieżko...

Co do sali, to pani Mariola - mega sympatyczna, zorganizowana kobieta. No i od znajomych, którzy sie tam bawili, wiem, że jedzenie jest dobre i dużo ;)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również planuje zorganizować wesele w złotej róży, ale dopiero w 2014 roku. I terminy już są napięte:( Tak więc tak jak napisała agunineczka z terminami jest ciężko. Kiedy organizujesz wesele? Tego roku czy przyszłego? Ja również od znajomych słyszałam, że jedzenie jest dobre i rzeczywiście jest go sporo... Jednak poczytałabym jakieś nowe opinie:):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jakie tam są ceny?
od 180 zł wzwyż..... ale tak naprawdę zależy to od miesiąca w jakim bierze się ślub oraz ilości osób... ceny raczej ustalane są indywidualnie...
I też zależy co jest w cenie... dziękuję za odp :)
Czy ktoś się może jeszcze wypowie?:) Zależy mi na wypowiedziach, ponieważ w tym tygodniu muszę dokonać ewentualnej rezerwacji:(
Czy naprawdę nikt nie ma świeżych informacji na temat tej sali? A może ktoś planuje zorganizować tam wesele?
image
moja koleżanka czasem kelneruje tam na weselach a jaj siostra z mężem robią tam catering. Mogę jedynie wypowiedzieć się na temat jedzenia, bo miałam okazję jeść ich specjały :) więc jeśli o to chodzi to nie masz się o co martwić, bo jest bardzo dobre i ładnie podane :) co do obsługi kelnerskiej to kumpela nigdy nie wspominała nic o żadnych wpadkach więc powinno być ok :) samej sali nie widziałam.
Darlonek dziękuję za informację.
Jedzenie to bardzo istotna sprawa;)
image
nie ma za co :)

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry