Widok
Ooo sama bym poczytała świeże opinie nt. tej sali ;)
Organizujemy tam swoje wesele i parom, które planują ślubować w przyszłym roku i maja ochotę na tę salę, radzę się pospieszyć, bo z terminami może juz być cieżko...
Co do sali, to pani Mariola - mega sympatyczna, zorganizowana kobieta. No i od znajomych, którzy sie tam bawili, wiem, że jedzenie jest dobre i dużo ;)
Organizujemy tam swoje wesele i parom, które planują ślubować w przyszłym roku i maja ochotę na tę salę, radzę się pospieszyć, bo z terminami może juz być cieżko...
Co do sali, to pani Mariola - mega sympatyczna, zorganizowana kobieta. No i od znajomych, którzy sie tam bawili, wiem, że jedzenie jest dobre i dużo ;)
Również planuje zorganizować wesele w złotej róży, ale dopiero w 2014 roku. I terminy już są napięte:( Tak więc tak jak napisała agunineczka z terminami jest ciężko. Kiedy organizujesz wesele? Tego roku czy przyszłego? Ja również od znajomych słyszałam, że jedzenie jest dobre i rzeczywiście jest go sporo... Jednak poczytałabym jakieś nowe opinie:):)
moja koleżanka czasem kelneruje tam na weselach a jaj siostra z mężem robią tam catering. Mogę jedynie wypowiedzieć się na temat jedzenia, bo miałam okazję jeść ich specjały :) więc jeśli o to chodzi to nie masz się o co martwić, bo jest bardzo dobre i ładnie podane :) co do obsługi kelnerskiej to kumpela nigdy nie wspominała nic o żadnych wpadkach więc powinno być ok :) samej sali nie widziałam.