Widok
Wiesz co to moze mialas duzo szczescia , ciekawe co bys zrobila dzien przed slubem , kiedy to zglaszasz sie po odbior sukni , kase masz wplacona a kiecka daleka od tego co wybralas wczesniej - pozal sie Boze , sprana szmatka , no i co pokrzyczysz sobie , wybierzesz inna a moze zazyczysz sobie upustu cenowego ? Niestety nie w Natali , tam nawet nie bylo mowy o zwyklym przepraszam - mysl sobie wlasnymi moze bardziej inteligentnymi kryteriami , ale daj sie wypowiedziec innym co niestety z tej firmy nie byli zadowoleni.
Też wyszukałam tam na początku jakąś sukienke i dowiedziałam się od pani właścicielki że jestem za mała (168cm, a pani właścicielka niższa ode mnie o głowe) mam wyjątkowo krótki stan (hmm) wystające kości na dekolcie i "mydelniczki" i wszystko to należy zakryć gorsetem z szarfą na szyje. Potem gdy odwiedziłam inne salony w każdym okazało się że w szarfie na szyje jest mi wyjątkowo nie do twarzy a sukienki o szerokim spodzie mi jednak pasują i nie jestem wcale do nich za mała. Eh mało tam profesjonalna obsługa która nie daj boże dobierze ci coś nietwarzowego. Przejdz się jeszcze po innych salonach.
Jak ja szukałam sukni ślubnej to po przeczytaniu tego forum pomyslałam ,że sukienkę trzeba by kupić chyba na księżycu bo wszystkie salony zostały tu tak obsmarowane.Najlepiej iść i sprawdzić samemu.We wszystkich salonach byłam przyjęta bardzo miło bez żadnych sensacji jakich to nieraz nie dwa opisują na tym forum. Suknie kupiłam w Natali bo tam znalazłam akurat ta jedyną która mi podpasowała, choć nie powiem w innych salonach też było oko czym nacieszyć.Radzę oglądać suknie we wszystkich salonach i kierować się własnym gustem , to tobie ma się sukienka najbardziej podobać a ty w niej swojemu lubemu.
Zyczę powodzenia
Zyczę powodzenia
ja kupilam tam juz w kwietniu.cena nic nie odbiega od tych w znanych salonach ale jakosc jest o wiele lepsza.oko mojej mamy krawcowej widzialo pelno niedorobek w marietcie ,agnes itp. w natalii gorset sie w szfach nie marszczy!!, material super biel!! tylko ramiaczka zrobili za cienkie,ale sama takie wybralam bo zle sobie wyobrazilam szerokosc 2 cm, wiec do nich pretensji nie moge miec.
nigdzie nie mogli mi zaoferowac takiej szerokiej spodnicy jak pokazywam z katalogu.
zobaczymy 14.08 jaki bedzie caloksztalt.
osobiscie polecam-nie szyja tam na akord!!!
nigdzie nie mogli mi zaoferowac takiej szerokiej spodnicy jak pokazywam z katalogu.
zobaczymy 14.08 jaki bedzie caloksztalt.
osobiscie polecam-nie szyja tam na akord!!!
Ja tez jestem tego zdania. to sa typowe podróbki...A materiały no cuz ..Nie wygladaja na orgonalne.. Ogólnie nie chciałabym isc w Takiej sukience do ślubu.Nie lubie podróbek....pozatym ten malutki "salonik" jakis taki...Nie przyciaga zbytniej uwagi.. To samo na hali.. Ostatnio weszłam tam z zapytaniem czy to jest komis sukienek???A ona odpowiedziała że nie,tu sie kupuje sukienki.. Zatkało mnie bo wyglada jakby to był komis..i Natalia to samo.
Popieram jedna z opinii, ze gdyby wierzyc we wszystko co pisza forumowiczki, to wogole by sie nie robilo wesela!!!!
wszystkie salony do banii, knajpy pozal sie Boze...nie wspomne juz o DJ-ach czy zespolach muzycznych....
polecam zdac sie na swoj wlasny gust, ewentualnie przyjaciol...
ja tak zrobilam i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik...cala uroczystosc i wesele udalo sie rewelacyjnie!!
pozdrawiam
wszystkie salony do banii, knajpy pozal sie Boze...nie wspomne juz o DJ-ach czy zespolach muzycznych....
polecam zdac sie na swoj wlasny gust, ewentualnie przyjaciol...
ja tak zrobilam i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik...cala uroczystosc i wesele udalo sie rewelacyjnie!!
pozdrawiam