Widok

salon fryzjerski Calmi w rumi

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy słyszałyście cos o tym salonie bądź byłyście w nim?w sumie pytanie kierowane pewnie tylko do rumianek i okolic :)
Może wiecie cos na temat cen,bo podobno salon rewelacja!!!

jeśli nic nie wiadomo to niech sobie wąteczek spokojnie opadnie :)

pozdrawiam :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha i nie CALMI tylko CALMIA,przepraszam za błąd:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, z czystym sumieniem mogę polecić ten salon jeśli chodzi o fryzjerstwo, z innych usług nie korzystałam, obie panie - Asia i Alicja potrafią zdziałać cuda, już od ponad 3 lat korzystam z usług jednej z tych fryzjerek, jeśli ktoś życzy sobie więcej informacji chętnie odpowiem na maila
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę o informację jak czeszą te panie która jest lepsza i czy potrafią robic loki i fale , noi przede wszystkim czy potrafia same cos doradzic

z góry dziękuję Ci za informacje
obie panie są świetne, p. Asia specjalizuje się w farbowaniu i dobieraniu kolorów - jest w tym niezastąpiona, obie panie świetnie strzygą, fale na pewno robią, bo p. Asia sama ma "zrobione" fale, trudno mi mówić o szczegółach, bo nie znam się na fryzjerstwie, jedno co moge powiedzieć to to, ze opierają swoją sztukę na szkole Vidal Sassoon'a londyńskiego stylisty www.sassoon.com i www.calmia.pl

gorąco polecam, z salonu nie wychodzą niezadowolone klientki
image
zapisalam sie na jutro i jestem pełna nadziei. :) oferuja tez uslugi kosmetyczne w tym makijaze slubne itp.jak bede zadowolona to skorzystam pewnie tez z ich kosmetycznych uslug :)

mam nadzieje ze mi panie doradza...

Olenka 21 odpisałam ci na emaila:)
image
a gdzie jest ten salon? jestem z rumi i pierwsze slysze :)
to jest ulica krzywe koło chyba 36..niedaleko grunwaldzkiej. :) ja uslyszalam jakis czas temu i od tej pory sie do niego przymierzam...jak przeczytalam opinie o nim to podobno naprawde super!!! na własnej skórze przekonam się jutro :)

czy to czasami nie jest gdzies w bialej rzecze? okolice chelmonskiego, bo teraz cos mi swita ze jakis szyld widzialam, ale nigdy tam nie bylam...jesli to tak to okazuje sie ze mam dwa kroki :)
a jakie mają ceny?
ryba 23 to gdzie ty mieszkasz? bo ja na ceynowy :)

Ja też przetestuję. Będę miała bliżej, niż do Gdyni.
i jak Wam sie udała wizyta w tym salonie? moze sie ktoras pochwali? Warto tam isc? :)
ja mieszkam na zbychowskiej (sam poczatek) :D i ta calmia to chyba niedaleko mnie, nigdy tam nie bylam :D
Dajcie znac co i jak :)
No wlasnie, dajcie znac, wy co sie tam czasalyscie! Tez jestem ciekawa!

image
własnie czekamy na info jak wypadły fryzurki , bo tez tam idziemy :)jak wrażenia
Tak, tak, koniecznie napiszcie jak bylo.....i moze jakies fotki zalaczcie.... :)
no ja bylam w srode. jestem naprawde zadowolona! tyle ze niestety pani alicja nie mogła pokazac mi do konca na co ją stac bo niestety moje wlosy trzeba najpierw doprowadzic do normalnego stanu,zapisalam sie na kuracje odbudowujacą! tymbardziej jak sie dowiedziala ze slub niedlugo to nie chciala szalec i scinac ich jakos radykalnie,nadala im tylko kształt i udzieliła wielu naprawde niezastapionych rad!! oddaje sie w jej rece z pełnym zaufaniem :)

no i ta atmosfera,....dawno nie czulam sie nigdzie tak swobodnie.przewaznie jak sie wchodzi do fryzjera to te laski jakby robily łaskę i z góry oceniały, a t?pełen profesjonalizm i duuuuzo ciepła :)

polecam :) kolejna wizyte u nich mam 30listopada :)

a jak to wyglada cenowo? :)

porazka

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Formeli 17 (69 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

Rumia bar mleczny - gdzie? (18 odpowiedzi)

Gdzie w Rumii mozna zjeść smaczny,niedrogi domowy obiad. Przeprowadziłem się do Rumii ale z pracy...

do góry