Widok

salon fryzjerski DOROTA - Klif

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam salony Dorota. Nie wiedzialam tylko że otworzyli taki w Klifie. Wiem, że jest w Alfie i w Orlowie.
Polecam, bo kiedykolwiek u nich bylam, wychodzilam zadowolona i z farbowania i ze stylizacji. Może nie jest tanio ale za 100% satysfakcji warto zaplacić trochę drożej.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zupelnie nikt nie byl w tym salonie?
Jezeli to ta sama siec o ktorej wspomnialam w poprzednim poscie to mozesz byc spokojna i im zaufac. Bedziesz zadowolona.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salon na poziomnie,nie ma lepszego:-)
boze kobiety ..gdzie wy mieszkacie! salon dorota w klifie jest od samego poczatku klifa..ok 15 lat ..wiekszosc ludzi ktorych znam tam chodza.. z tego co policzylam pracuje tam 5 fryzjerow meskich i ok 4 fryzjerow damskich ,,maja niesamowity ruch,,
p;Dorota-wlascicielka -mistrzyni swiata -mnie stylizuje..!!!! chaaa..
absurdalnie drogi
wiesz to luksusowy salon i z tego co widze chodza tam ludzie biznesu ,,i polityki. Pare dni temu jak robiono mi kolor -byla tam corka sp;Kaczynskich .
Mnie i inne dziewczyny czesali tam dosc czesto na pokazy (w Orlowie i w Klifie).. po tym co X razy mialam na glowie nigdy nie wybralabym sie tam prywatnie.
Witam !! Byłam w tym salonie nie razy, poraz pierwszy poszłam do salonu dorota w orłowie bylm bardzo zadowolona ,nastepnym razem byłm w klifie wyszłam rownież zadowolona i tak pare razy po dłuższej nieobecności w tym salonie pojechałam do orłowa wyszłam bardzo nieazdowolona tak mi włosy wycieła że masakra 2 miesiące puzniej szłam na chrzest i chciałam ładnie wyglądać poszłam do klifu czesała mnie pani Dorota bylam zachwycona ale kobieta jak zobaczyła moje włosy i pyta sie kto tak panią dziwnie obcioł była w szoku jak powiedziałam jej że jedna z fryzjerek pracujaca w salonie Dorota w orłowie ,więc moje drogie bardzo polecam ten salon ale w orłowie już moja noga niepowstanie
zacznijmy od tego ze salon dorota mial poczatki w orlowie wlasnie na placu gornoslaskim. Sama włascicielka czesze i scina ganialnie, ale jej personel nie koniecznie. w dodatku obsuga zmianierowana io nie spelnionej anbicji zawodowej , tacy pseuda artysci wizjonerzy. Ceny... szalenczo wysokie co wcale nie przeklada sie na jakosc kosmetykow na ktorych pracuja. Ja nie sugerowalabym sie opiniami bo ile ludzi tyle opini wiec sama sie przekonaj ale umow sie do Pani doroty wlascicielki wyjdziesz zadowolona w 100%
image
witam!!! Zgadzam się z olcik44 ale również moge polecić panią Monike Kojka pracuje w klifie przynajmniej jeszcze tam pracowała w styczniu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam tego fryzjera !! Poszłam pofarbować włosy pani czarowała 2 godziny ostatecznie żadnej zmiany koloru a zapłaciłam za tą przyjemność 240 złotych. Byłam po prostu załamana. Dodam że z brązowego chciałam pofarbować od połowy na blond ; /
Ja dwa lata temu poszłam do salony do orłowa.

Poprosiłam o delikatne ścięcie końcówek oraz ogólne odświeżenie fryzury.
Z włosów za ramiona zostały one obcięte lekko za ucho, więc to na pewno nie było DELIKATNE ścięcie. Wyglądałam jak paź, któremu ktoś wylał wiadro wody na głowę.

Płakałam 2 dni, tak niedopasowanej do twarzy fryzury nie miałam nigdy.
Być może zespół już się zmienił od tamtego czasu, ale więcej nie zaryzykuję i odradzam każdemu, kto pyta mnie o ten salon fryzjerski.

No a ceny..... już wtedy były nieprzyzwoicie wysokie, podejście do klienta jak do manekina lub natrętnego fana.

Ogólnie nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
masakra, miałam odrosty , rozjaśnino odrost i farbę położono tylko na odrost, kazano mi wybrać kolor farby więc sądziłam, że nałożą ją na całość, a się okazało, że tylko na odrost i masakra, ( chyba fryzjerka powinna sama dobrac kolor aby ten kawałek pasował do reszty włosów jak nie robi całości) drastyczna różnica kolorów z przodu na czole biała jak warchlak w pracy ryczeli ze śmiechu, a 2 część głowy dużo ciemniejsza. Miałam taką nadzieję idąc do nich, ze nawet cena 160 zł mnie nie odstraszyła. Większej głupoty nigdy nie zrobiłam. Załuję, że odrazu tego nie reklamowałam. Treaz nawet renomowany salon zatrudni byle kogo, aby płacić mu grosze i nie patrzy na nadszarpnięrą reputację.

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry