Lucyna

Fryzjerzy

Gdańsk, Łowców 10

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
J .Sonntag - ocena Na umówiony termin usługa została wykonana : bardzo sprawnie, fachowo i w...
~J .Sonntag
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 stycznia 2024

Lucyna - opinia wątek zamknięty Klient nie wie jak bedzie wygladal po usludze Na kilka wizyt za kazdym razem...
~Lucyna
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 29 grudnia 2020

Profesjonalizm i nowoczesność! wątek zamknięty Rewelacyjna fryzura i kolor włosów. Polecam w 100%. Nowoczesny dobór koloru.
~Bożena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 marca 2017

opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z usług , chodze juz tam kilka lat bardzo dobre ceny...
~Paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 października 2015

Tragedia z moimi włosami... rozczarowałam się wątek zamknięty Płakałam po trzecim umyciu mojej trwałej... a trwałą robiłam pierwszy raz....
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2015

Polecam wątek zamknięty Świetna atmosfera, znakomite podejscie do każdego klienta...kobieta na...
~zuz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 września 2010

zdecydownie polecam wątek zamknięty Domowa atmosfera panująca w salonie, bardzo profesjonalny sprzęt, farby...
~Ewa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2010

naprawdę super!!!! wątek zamknięty Do pani Lucyny chodzę od wielu lat (do kolejnych miejsc, gdzie pracowała)....
~Magda
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 3 października 2009

Polecam wszystkim szukajacym profesjonalizmu wątek zamknięty Nie bede sie rozpisywal , napisze tak: trzeba samemu tam isc i ocenic. Mysle...
~Jarek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
9

9

wątków

do góry