Widok

salon maska - centrum kowale - proszę o opinie

czy ktoras z was korzytala juz z uslug salonu maska na Kowalach?

na razie interesuje mnie fryzjer? polecacie?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 11
Jak najbardziej mogę polecić jestem stałą klientką i często korzystam z usług fryzjerskich Panie wykonują bardzo dobre strzyżenie po którym nie mam problemu z układaniem i super czeszą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o fryzjerstwo mogę polecić z czystym sumieniem korzystałam z usług koloryzacja na 6 :) strzyżenie i czesanie również atrakcyjne ceny dla klientów!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja za każdym razem byłam nie zadowolona ze strzyżenia (byłam 3 razy). Za każdym razem inna fryzjerka, inna cena, wygląd po strzyżeniu..., omijam ten salon wielkim łukiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziwi mnie to ! Ja bym na Pani miejscu nie skorzystała z usługi aż 3 razy jeśli z każdą wizytą była bym nie zadowolona
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przecież napisałam, że za każdym razem była inna fryzjerka. Drugi raz do tej samej bym nie poszła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Również NIE POLECAM!
podejmują się wykonania usługi po czym jej nie kończą!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam, zamiast zajmować się klientami to nawzajem robią sobie fryzury... a klientowi każą czekać... jak już raczyły się zabrać za prace to nie wiedziały o co chodzi, brak profesjonalizmu i nieumiejętność cięcia stawia ten salon w bardzo złym świetle, do tego wszystkiego tanie produkty na których salon pracuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam masakra tak mnie dziś ostrzegała że wstyd na ulice wyjsc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okropny brud i jeszcze nie umie ostrzyc jak się należy masakra to co dziś ta młoda mi zrobiła ba głowie masakra wstyd na ulice wyjść powinnam nic nie zapłacić i jeszcze awanturę zrobić madakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

sucha skóra (81 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry