Widok
Ja wypożyczałam suknię z tego salonu i byłam bardzo zadowolona, panie pracujące ą bardzo sympatyczne, umieją doradzić. Ceny też mają atrakcyjne. ja szylam suknie na pierwsze wypożyczenie z ich wzoru, ale w trakcie szycia mogłam nanosić zmiany. W cenie sukni dostałam bolerko, 2 welony (krótki i długi) i rękawiczki. Szczerze polecam :-)
Ja szyłam sukienkę w salonie BJ wprawdzie 2,5 roku temu ale byłam zadowolona, sukienkę szyłam wegług wybranego orginału, który kosztował 3,5 tys i fajnie bo mogłam sobie pozmieniać to co mi się w orginale nie dokońca podobało no i koszt na pierwsze wypożyczenie 1100 zł z bolerkiem welonem i halką (na ogół w każdym salonie za te dodatki trzeba osobna zapłacić i to nie mało), do tego miałam fajny materiał na 10 min przed kościołem popbrudziłam się i byłam cała w rozpaczy ale mama wzieła jedynie mogry ręcznik i wszystko zeszło nie było nawet plamki poprostu super.
ja w sumie jeszcze nie wiem na jaka opcje sie zdecyduje czy szyc na pierwsze wypozyczenie czy kupic czy wypozyczyc bo nie byłam w zadnym salonie i nie wiem co mi najlepiej bedzie pasowac. szukam salonow gdzie maja te wszystkie opcje zeby miec lepszy wybor co mi sie lepiej opłaci. nie chce specjalnie kupowac sukni bo ciezko ze sprzedaza potem a nie chce zeby w szafie wisiała. ale jak ceny kupna danego modelu beda zblizone do szycia lub wypozyczenia to rozwaze i ta kwestie.
w lipcu to juz za puzno jak dla mnie. a mozesz mi powiedziec czy faktycznie jest tam tak ze w cenie szycia sukienki masz w tym bolerko i chyba cos jeszcze ale nie pamietam co??? jak tam dzwoniłam to powiedzieli mi ze sukienki maja w takiej i takiej cenie i do kazdej jest bolerko i cos tam jeszcze. czy to prawda?
Ja bylam w BJ w listopadzie (w czasie tych duzych wyprzedazy kiecek), i na pierwszy rzut oka kiecek bylo duzo, ale ja szukalam konkretnego stylu, i w z tym bylo juz trudniej. Przymierzylam moze z 8, ale pewnie znalazloby sie wiecej.
Suknie sa tam slabo wyeksponowane, bo tylko kilka jest na manekinach, a wiekszosc jest stloczona na wielkim dragu. Mimo to sa w stanie uszyc cokolwiek sobie wymarzysz (wg slow jednej z pan). Te panie sa zreszta bardzo sympatyczne, doradzaja, nie wciskaja sukien na sile (jak to sie zdarza w Chantilly w Gdansku).
Aha, salon jest slabo dogrzany, wiec troche zmarzlam.
Poza tym bylam jeszcze w Aspenie i w Magdzie, no i w nieszczesnej Chantilly.
Jestem na 90% przekonana do szycia w BJ (te 10% niepewnosci zostawiam sobie na inne salony, ktore dopiero zamierzam odwiedzic).
Suknie sa tam slabo wyeksponowane, bo tylko kilka jest na manekinach, a wiekszosc jest stloczona na wielkim dragu. Mimo to sa w stanie uszyc cokolwiek sobie wymarzysz (wg slow jednej z pan). Te panie sa zreszta bardzo sympatyczne, doradzaja, nie wciskaja sukien na sile (jak to sie zdarza w Chantilly w Gdansku).
Aha, salon jest slabo dogrzany, wiec troche zmarzlam.
Poza tym bylam jeszcze w Aspenie i w Magdzie, no i w nieszczesnej Chantilly.
Jestem na 90% przekonana do szycia w BJ (te 10% niepewnosci zostawiam sobie na inne salony, ktore dopiero zamierzam odwiedzic).