Widok

salon sukien ślubnych BJ Wejherowo

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
prosze o opinie jak ten salon? i czy duzy wybor maja fajnych sukienek i inne cenne porady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sumie do wtorku i tak muszę ją oddac po weselu, bo potem wyjeżdżam, ale właśnie sobie uświadomiłam, iż o to się nie zapytałam, ale jeszcze dużo czasu:)
z tego co jasłyszałam to chyba w poniedziałek albo wtorek po weselu ale to wiem tylko ze słyszenia a nie konkretnie wiec nie sugeroj sie specjalnie moja wypowiedzia. chyba w wiekszosci tak jest ale nie jestem pewna.
Izabela83 w jakim czasie musiałaś oddac suknię do salonu?
Ja wypożyczałam suknię z tego salonu i byłam bardzo zadowolona, panie pracujące ą bardzo sympatyczne, umieją doradzić. Ceny też mają atrakcyjne. ja szylam suknie na pierwsze wypożyczenie z ich wzoru, ale w trakcie szycia mogłam nanosić zmiany. W cenie sukni dostałam bolerko, 2 welony (krótki i długi) i rękawiczki. Szczerze polecam :-)
Mnie na BJ namówiła bratowa, która szyła tam suknie na swoje wesele i nie żałuję decyzji, a byłam nastawiona tylko na firmowe salony:)
Ja szyłam sukienkę w salonie BJ wprawdzie 2,5 roku temu ale byłam zadowolona, sukienkę szyłam wegług wybranego orginału, który kosztował 3,5 tys i fajnie bo mogłam sobie pozmieniać to co mi się w orginale nie dokońca podobało no i koszt na pierwsze wypożyczenie 1100 zł z bolerkiem welonem i halką (na ogół w każdym salonie za te dodatki trzeba osobna zapłacić i to nie mało), do tego miałam fajny materiał na 10 min przed kościołem popbrudziłam się i byłam cała w rozpaczy ale mama wzieła jedynie mogry ręcznik i wszystko zeszło nie było nawet plamki poprostu super.
dziękuję:)
do 1300 zł
a jak kształtują się ceny za takie suknie na pierwsze wypożyczenie?
No ja raczej na mnie nic bym nie znalazła z gotowych sukien albo dużo zmian by musiało byc więc jak dla mnie na pierwsze wypożyczenia jest genialnym rozwiązaniem, no i nie chcę się bawic w sprzedaż, bo wiem jak ciężko jest i suknie po prostu w szafach wiszą po kilka lat - tak jak moich koleżanek...
ja w sumie jeszcze nie wiem na jaka opcje sie zdecyduje czy szyc na pierwsze wypozyczenie czy kupic czy wypozyczyc bo nie byłam w zadnym salonie i nie wiem co mi najlepiej bedzie pasowac. szukam salonow gdzie maja te wszystkie opcje zeby miec lepszy wybor co mi sie lepiej opłaci. nie chce specjalnie kupowac sukni bo ciezko ze sprzedaza potem a nie chce zeby w szafie wisiała. ale jak ceny kupna danego modelu beda zblizone do szycia lub wypozyczenia to rozwaze i ta kwestie.
Ze wszystkim zmieszczę się do konkretnej ceny, nie wiem ile kosztują gotowe suknie, ja mam szytą całkowicie pod siebie
to było do basieniak:)
w lipcu to juz za puzno jak dla mnie. a mozesz mi powiedziec czy faktycznie jest tam tak ze w cenie szycia sukienki masz w tym bolerko i chyba cos jeszcze ale nie pamietam co??? jak tam dzwoniłam to powiedzieli mi ze sukienki maja w takiej i takiej cenie i do kazdej jest bolerko i cos tam jeszcze. czy to prawda?
W BJ szyję suknię na pierwsze wypożyczenie, podoba mi się obsługa, cena. Nie zmarzłam, bo byłam tam w sierpniu:) Więcej mogę dopiero powiedziec w lipcu, bo pierwsza przymiarka będzie:)
karmela dzieki za cenne wskazowki szczegolnie to o niedogrzanym lokalu:P bede wiedziec jak sie ubrac:)
Ja bylam w BJ w listopadzie (w czasie tych duzych wyprzedazy kiecek), i na pierwszy rzut oka kiecek bylo duzo, ale ja szukalam konkretnego stylu, i w z tym bylo juz trudniej. Przymierzylam moze z 8, ale pewnie znalazloby sie wiecej.
Suknie sa tam slabo wyeksponowane, bo tylko kilka jest na manekinach, a wiekszosc jest stloczona na wielkim dragu. Mimo to sa w stanie uszyc cokolwiek sobie wymarzysz (wg slow jednej z pan). Te panie sa zreszta bardzo sympatyczne, doradzaja, nie wciskaja sukien na sile (jak to sie zdarza w Chantilly w Gdansku).
Aha, salon jest slabo dogrzany, wiec troche zmarzlam.
Poza tym bylam jeszcze w Aspenie i w Magdzie, no i w nieszczesnej Chantilly.

Jestem na 90% przekonana do szycia w BJ (te 10% niepewnosci zostawiam sobie na inne salony, ktore dopiero zamierzam odwiedzic).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
roksana daj znac po sobocie czy maja tam cos ciekawego? czy warto sie tam wogole wybierac?
ja w sobote do BJ sie wybieram
kurcze dwa razy mi sie wątek zrobił. pokazało mi sie ze jest zablokowany lub nie istnieje a jak drugi napisałam to oby dwa sie pojawiły.
do góry