Widok
Jestem bardzo zadowolona z obslugi i ogolnie z calosci. Od razu widac, ze sa profesjonalni.
Troche sie oczywiscie balam, bo rozne dziwne opinie kraza po tym forum na rozne tematy. Jeszcze sie zreszta nie zdazylo, zeby wszyscy byli jednoglosnie zadowoleni ;-))
Moge tez dodac, ze moja przyjaciolka wypozyczala tez tam suknie na slub w pazdzierniku, wszystko bylo bez zastrzezen ;-))
polecam jak najbardziej ;-))
pozdrawiam
Troche sie oczywiscie balam, bo rozne dziwne opinie kraza po tym forum na rozne tematy. Jeszcze sie zreszta nie zdazylo, zeby wszyscy byli jednoglosnie zadowoleni ;-))
Moge tez dodac, ze moja przyjaciolka wypozyczala tez tam suknie na slub w pazdzierniku, wszystko bylo bez zastrzezen ;-))
polecam jak najbardziej ;-))
pozdrawiam
Wiesz co , jezeli zaczynasz runde po salonach , to warto zajzec do Gdyni , na Wladyslawa IV tam sa obok siebie cztery niezle salony i naprawde jest w czym wybierac. Jezeli chodzi o Beauty to moim zdaniem sa strasznie ubodzy w towar , wlasciwie trzeba miec farta , zeby sobie cos dobrac z tych kilku modeli na krzyz. Pozdrawiam.
w tym salonie w centrum handlowym szyłam sukienkę,którą odebrałam parę dni temu. Mi osobiście wszystko grało (obsługa i uszycie). Wiele się nachodziłam po salonach, bo początkowo chciałam suknię wypożyczyć . Uszycie kosztowało mnie 1000 zł. Natomiast czytałam na forum wiele niezbyt przychylnych opinii.