Widok

samochód-dekoracja

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
O jakiej mylicie dekoracji na Wasze autka? Albo jakie mieliście. Podeślijcie zdjęcia..A może coś w necie widzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam zwykłe, na przedzie bukiet z zółtych kwiatków i pełno dużych wstęg
Zwykłe,nie zwykłe..zdjęcia poproszę :) Ja ostatnio widziałam cały samochód w gwiazdkach (takie jak sie nakleja na prezenty) Mial ktos cos podobnego? WIdzial?
jak podasz email - to latwiej bedzie przeslac ...
udanego dnia
Rafal
A jak myslicie, lepsze przystrojenie z kwiatow świeżych czy sztucznych?
my na samochód przyczepiamy jakieś 50 malutkich margaretek- fajnie to wygląda ale zdjęć nie mam

takie sztuczne margaretki można zamówić w internecie

image
tylko zywe :-) my mielismy taki wiekszy podluzny bukiet z boku maski przedniej i male pojedyncze kwiatki na wstazkach przyczepione do klamek. ale to byla angielska taxi, wiec sama w sobie dekoracyjna :-) jesli bede miala jakies jej zdjecia to wkleje...

Wklej, wklej bo ten wierszyk to fajowo musiał wyglądać....
zywe ...
sprawdzone, ze nie odfruna ... jezdzilem kilka dni z naklejonymi kilkoma na masce, dla sprawdzenia ... potem juz w dniu samego slubu i w niedziele, nie odpadl zaden, moze kilka platkow ...
a kwiatkow bylo troche - polecam - fajny efekt a to tylko 1h-1.5h roboty
No własnie... polecam wszystkim którzy robią sami dekoracje zrobienie próby generalnej trzymania sie dekoracji....myśmy mieli przygodę z fruwajacą dekoracją...
Wyczytaliśmy na forum iż najlepsza do przyklejania dekoracji jest masa mocujaca (taka plastelinka)...no ... i stanowczo nie popieramy tego sposbu...
W drodze do kościoła mineła nas cieżarówka...a zaraz za nią nasza dekracja...świadek wraz z młodym biegali po całej szerokości szosy, pomiedzy pędzącymi samochodami próbujac pozbierać częsci składowe dekracji...
Pózniej mysmy pozowlai do zdjec a świadek biegał po całym Sopocie w poszukiwaniu czegoś czym można by poprzyklejać to co udało im sie zebrać. A tu jak na złośc na Monciaku żadnego papierniczego!!! W końcu wyżebrał od jakeiś spotkanej ekipy malarzy taśmę malarską ... i podziałała

image
do góry