Widok

samochód do ślubu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć szukam samochodu do ślubu pewnego. PILNE !!!! mppm23@op.pl
DZIEKI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak byście mieli jakieś fajn autka do polecenia to dajcie znać co jak i za ile...

pozdrowiątka

polecam http://cadillac-gdansk.republika.pl
sprawdzone auto, bardzo miły właściciel i niezapomniane wrażenia :))
image
fajne to autko
czesc o dzieki a jaka jest cena wynajmu tego autka?
1000zł nas kosztowało
ale cóż, amerykańskie auta to głodomry, a samo jego pucowanie dużo czasu pochłania do tego...
trasa jaką za to otrzymaliśmy to Gdańsk-Gdynia, Gdynia - Oliwa, Oliwa - Gdynia, Gdynia-lokal weselny za miastem....

Naprawdę polecam, początkowo mieliśmy wątpliwości z uwagi na cenę... ale TEN DZIEŃ jest taki magiczny, że naprawdę warto szaleć!
ale to jest cena za jakis czas czy bez ograniczen?
heh, my tym autem jechalismy do slubu. niezapomniane wrazenia...

Auto dopiero "na zywo" robi wrazenie, zdjecie nie oddaje wszystkiego. Szczegolnie rozmiarow - gabarytami (oprocz wysokosci oczywiscie) auto jest rozmarow ciezarowego stara. (prawie 6 metrow dlugosci, ponad 2 szerokosci). I te chromy, blyszczace, swiecace, ehhh... Jest 6-osobowe, wiec swiadkowie z kierowca jada z przodu, a z tylu tylko Mlodzi. Bardzo mily wlasciciel (w sumie na 4 takie amerykanskie auta - rowniez kabrioleta - ale z praktycznych powodow (fryzura) kabriolet odpadl). Mieszka na Orunii (blisko ul. Malomiejskiej) i tam tez te auta garazuje - polecam obejrzec auta na zywo - moja Zona dopiero kiedy zobaczylo to biale auto na zywo, dopiero wtedy sie przekonala, ze to auto i zadne inne. U nas auto wynajete bylo na obsluge uroczystosci - dom, drugi dom, kosciol Gdansk Glowny, przejazdzka po Gdansku i do Sopotu, sala weselna (Oliwa), (postoj na obiad), zdjecia u fotografa i powrot na sale (Wlascieciel nie chce wynajmowac auta na godziny - i w sumie post factum przyznaje mu racje - u nas nie bylo zadnych stresow, ze cos sie opozni, gdzies nie zdazymy - a tak czasami jest, jak sie auto wynajmuje na godziny, szczegolnie kiedy np. w ten sam dzien ktos obsluguje 2 sluby - nieprzewidziane opoznienie i juz robi sie problem). Auto ma ponad 400 koni mocy - po wyjezdzie z kosciola za nami jechali samochodami goscie - uciekniecie im zajelo kilkanascie sekund - az wciskalo w fotele. Bylismy bardzo pozytywie zaskoczeni reakcjami ludzi - wiekszosc z samochodow nas mijajacych trabila, ludzie machali, po prostu rewelacja, nie spodziewalismy sie ze tak obcy ludzie moga reagowac. Podsumowujac i konczac - polecam zdecydowanie to auto. Niezapomniane przezycia...
cześć Forumki, a największe część Formumkom ślubującym jutro!!! trzymam kciuki i welon do góry!
a odnośnie autka
moja siostra spacerując ul. Kołobrzeską w Gdańsku zobaczyła na światłach stojące super piękne BMW. Podeszła do gościa i zapytała co robi w sobotę. Był tak zdziwiony i zaskoczony że nie wiedział o co chodzi, więc Mu wyjaśniła że szuka auta do ślubu. Nie zgdoził sie oczywiście. Ale Ona zostawiła Mu swój nr tel i wzięla od zdezorientowanego pana jego nr też i zadzowniła parę dni póżniej. Pan ochłoną podał swoją cenę ona swoją i gadu gadu i się dogadali.
Pan był punktualnie, czyściutkim autem pod kościołem, zamontował im tablicę Młoda Para, choć o to nie prosili, przewiózł kwiaty, sam był szalenie elegancki i wytworny. Wypadło super przyjemnie i profesjonalnie. Po godzince pan miał wolne auto, kasę w kieszeni i nadal lekkiego szoka.
pozdrawiam
pasadena
MAM JUTRO ZARĘCZYNY!!! a 3 września ślub.
pa
polecam English TAXI!!! naprawde robi wrazenie i nie trzeba specjalnie mocno dekorowac :-)

Dzieki Elajza właściwie zastanawiałam się nad tym autkiem ale nie wiem czy nie jest za małe Czy zmieszczą sie świadkowie Ja w swojej sukni no i oczywiscie pan młody??? No i czy nie za ciasno pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry