Widok

samodzielna dekoracja kosciola/sali -doradzcie co kupic

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam prosbe do osob, ktore maja doswiadczenie w robieniu dekoracji. Chce zrobic pojedyncze kokardy + kwiatek na lawki w kosciele i nie wiem czy do tego kupic atlasowe szerokie wstazki, czy organze ? dekoracja nie moze byc klejona do lawki, tylko obwiazana, co radzicie kupic? Czy ta organza wloska, ktora sprzedaja na allegro (np. szer. 30 cm) nadaje sie na taka dekoracje?czy nie jest zbyt miekka, i czy lepiej kupic ta obszyta na brzegach ? i jakie akcesoria jeszcze beda potrzebne (szpilki, sznurki ?) prosze doradzcie cos
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nic nie wie? buuu ;(
image
najlepiej kupic organze z obszytym brzegiem+wstążke nie za szeroką+ drucik srebrny na szpulce(cienki) i tyle:)
dzieki, widzisz o druciku nie pomyslalam i bylaby klapa :)
image
jak dla mnie na takie wstążki lepsze są wstążki satynowe nie organza, szerokości conajmniej10 cm :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
wg mnie ładnie wyglądaja wstązki z tiulu - kupujesz na metry w krawieckim i tniesz na długie wstązki --- wyjdzie tanio bo tiul ma około 1,5 metra szerokości
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Dzieki dziewczyny za rady, patrze tez pod katem tego, ze musze to zataszczyc do Norwegii - im lzejsze, praktyczniejsze materialy tym lepiej. Taka wstazka 10 cm bylaby super, na allegro widzialam chyba max. 7cm, ale moze w pasmanterii gdzies dorwe :)
image
elskilling ja kupowalam ładną wstążkę atłasową na kokardki na łaki na allegro bodajże od z_nowacki
Mam do odsprzedania gotowe elementy do ekoracji kościoła , w cenie 50zł i 80zł za komplet w zależności od wersji.
Wstążki są z jedwabnej białej satyny
image
image
Pozdrawiam
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Czy ta oferta gotowych elementów do dekoracji kościoła nadal aktualna? Jeśli tak, to mam pytanie ile sztuk jest w kompletach. I drugie pytanie czym się różnią te komplety? Proszę o szybką odpowiedź.
A nie prościej zamówić takie gotowe kojardy? Producentów trochę jest, sprawdź np tu http://www.thebows.pl/wiazanie-kokard/

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry