Widok
ja czasami używam samoopalacza do twarzy AA, jestem bardzo zadowolona .. jeśłi się stosuje co 2 dzień to jest akurat , jest w takiej małej stojącej, biało-przeźroczystej tubce, ale nie pamiętam jak się nazywa, do jakiej jest cery itd, jeśli byłabyś zainteresowana, to sprawdzę w domu :)
papilio1@op.pl
Ja wypróbowałam chyba już wszystkie balsamy brązujące - łącznie ze śledzeniem opinii na ich temat w internecie;) i nie ma się co oszukiwać - wszystkie śmierdzą mniej lub bardziej (albo szybciej lub później). Ale jeżeli nie możesz korzystać z solarium, to wg mnie najlepsze są właśnie balsamy. Tylko oczywiście trzeba zrobić najpierw porządny peeling, a poźniej dobrze nawilżać skórę. W to, że te balsamy nawilżają za bardzo nie wierzę - substancja która jest w nich zawarta i ma za zadanie "opalać' strasznie wysusza skórę!!! Dlatego ja zawsze oprócz balsamu brązującego używam czegoś do nawilżania.
No ja wlasnie wrocilam z solarium i to z takiego do ktorego chodze od jakiegos czasu czyli sprawdzonego. Poszlam tylko na 8 min i jestem poparzona. Nawet siedziec nie moge. Cale plecy i tylek. Moj Misiek jak to zobaczyl to az sie wystraszyl. Najlepsze jest to ze chcialam isc na 16 min ale jakos sie spieszylam do domu. Po tych 16 to chyba by mnie pogotowie zabralo... Dobrze ze to nie przed samym slubem...
[url=http://www.slub-wesele.pl]

No ja niestety ostatnio też się przypiekłam w solarium, bo mnie panie nie poinformowały, że mają nowe lampy:/ skóra mi teraz schodzi, ale mam nadzieje, ze na slub, czyli za dobry miesiac juz bedzie ok...
nie wiem co mnie ta solarium pokusilo... zazwyczaj uzywam kremu brazujacego ziaja sopot, zeby nie bylo zaciekow zawsze najpierw nakladam balsam nawilzajacy, a dopiero potem dokladnie wsmarowuje brazujacy - efekt calkiem niezly;) niestety troche smierdzi, ale jak sie posmarujecie na noc, wystarczy wziac rano prysznic i zapach znika;)
nie wiem co mnie ta solarium pokusilo... zazwyczaj uzywam kremu brazujacego ziaja sopot, zeby nie bylo zaciekow zawsze najpierw nakladam balsam nawilzajacy, a dopiero potem dokladnie wsmarowuje brazujacy - efekt calkiem niezly;) niestety troche smierdzi, ale jak sie posmarujecie na noc, wystarczy wziac rano prysznic i zapach znika;)