Widok

samoopalacz, krem brazujący, solarium

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, tak się zastanawiam poza słoneczkiem co da efekt ładnej opalenizny
balsamy, opalacze, kremy,

solarium raczej odpada (małe pomieszczenie buuu,)

co znacie, co polecacie ?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja nie mam pojęcia jak wyrównać opaleniznę :(
mimo woli powstały mi ramiączka, a suknia bez ramiączek i bez ramion :(
mam jeszcze 3 tygodnie, może się uda poprzez jakieś kremy albo solarium :[

url=http://www.maluchy.pl]image[/url]
_karolcia_pf napisał(a):

> a ja nie mam pojęcia jak wyrównać opaleniznę :(
> mimo woli powstały mi ramiączka, a suknia bez ramiączek i bez
> ramion :(
> mam jeszcze 3 tygodnie, może się uda poprzez jakieś kremy albo
> solarium :[
>
kurcze mam dokładnie ten sam problem

córcia nr1
image

córcia nr2
image
No ja się w czerwu spaliłam - ramiączka zostały.. ALe teraz uważam, żeby się za bardzo nie wystawiać na słońce. Jak już, to spuszczam ramiączka jak się opalam ;)

Tylko nie mam czasu się opalać.. :(

I nie ma słoneczka....

image
image
Johnson Holiday Skin. Nadaje ładną opaleniznę.. Tylko śmierdzi, jak każdy samoopalacz. Innym to może nie przeszkadza, ale ja nie lubię..
Coś za coś ;)

image
image
a ja właśnie tego jonsona wywaliłam, i nie ze wzgledu na zapach bo własnie mi bardzo ładnie pachniał, ale takich "zacieków" sobie narobiłam że przez tydzien kolana szorowałam

image

ja czasami używam samoopalacza do twarzy AA, jestem bardzo zadowolona .. jeśłi się stosuje co 2 dzień to jest akurat , jest w takiej małej stojącej, biało-przeźroczystej tubce, ale nie pamiętam jak się nazywa, do jakiej jest cery itd, jeśli byłabyś zainteresowana, to sprawdzę w domu :)

papilio1@op.pl
Ja wypróbowałam chyba już wszystkie balsamy brązujące - łącznie ze śledzeniem opinii na ich temat w internecie;) i nie ma się co oszukiwać - wszystkie śmierdzą mniej lub bardziej (albo szybciej lub później). Ale jeżeli nie możesz korzystać z solarium, to wg mnie najlepsze są właśnie balsamy. Tylko oczywiście trzeba zrobić najpierw porządny peeling, a poźniej dobrze nawilżać skórę. W to, że te balsamy nawilżają za bardzo nie wierzę - substancja która jest w nich zawarta i ma za zadanie "opalać' strasznie wysusza skórę!!! Dlatego ja zawsze oprócz balsamu brązującego używam czegoś do nawilżania.

Aha, tak jak asia_ce polecam Johnson Holiday Skin :)

na wyrównanie opalenizny najlepsze jest solarium

image
No ja wlasnie wrocilam z solarium i to z takiego do ktorego chodze od jakiegos czasu czyli sprawdzonego. Poszlam tylko na 8 min i jestem poparzona. Nawet siedziec nie moge. Cale plecy i tylek. Moj Misiek jak to zobaczyl to az sie wystraszyl. Najlepsze jest to ze chcialam isc na 16 min ale jakos sie spieszylam do domu. Po tych 16 to chyba by mnie pogotowie zabralo... Dobrze ze to nie przed samym slubem...

[url=http://www.slub-wesele.pl]image
No ja niestety ostatnio też się przypiekłam w solarium, bo mnie panie nie poinformowały, że mają nowe lampy:/ skóra mi teraz schodzi, ale mam nadzieje, ze na slub, czyli za dobry miesiac juz bedzie ok...

nie wiem co mnie ta solarium pokusilo... zazwyczaj uzywam kremu brazujacego ziaja sopot, zeby nie bylo zaciekow zawsze najpierw nakladam balsam nawilzajacy, a dopiero potem dokladnie wsmarowuje brazujacy - efekt calkiem niezly;) niestety troche smierdzi, ale jak sie posmarujecie na noc, wystarczy wziac rano prysznic i zapach znika;)

image
zdecydowanie solarium ;)

moze się z Tobą narzeczony wybierze ;)posiedzi obok,będzie bezpieczniej

samoopalacz loreal sublime bronze w żelu nie smierdzi. też jestem na to wyczulona i ten, jako jedyny mogę spokojnie znieść. dobrze się rozsmarowuje , nie robi żadnych plam, no i generalnie ja byłam z niego zadowolona.cena moze nie jest najniższa , ale też nie ma tragedii , koło 50 zł ( chyba)

image
image
a ja uzywam od dlugiego czasu balsamu brązującego garnier skora musnieta sloncem nie pachnie zbyt intensywnie samoopalaczem i daje ladny efekt nie robi smug bardzo delikatny opala stopniowo

dzięki dziewczynki :-)

image
podbijam pytanie - jaki samoopalacz/krem brązujący polecacie??
image
mój ulubiony :)

http://www.sklep.vea.pl/product_info.php/manufacturers_id/39/products_id/2953
Ja polecam Dax Cosmetics. Samoopalacz w piance. Super się rozprowadza, nie zostawia zacieków, ma w miare zapach, jest tani i wydajny:)
Polecam dove balsam brązujący z drobinkami rozświetlającymi :D
image image

gabcia 25 - a wiesz że jakieś 3 lata temu stosowałam ten dax w piance - i faktycznie był dobry. nie wiem czy nie spróbuję wpierw jakiegoś z wyższej półki - teoretycznie powinien być lepszy ;) a jak nie wyjdzie to wrócę do dax ;)
image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry